Přejít na obsah

Dejvovo TDIčko

Doporučené příspěvky

No už to tak bude.. Když pominu přelak nárazníků + blatníků, tak by mě čekala oprava prahů - (popraskaný lak od těsnění u dveří), Na 5. dveřích se tu a tam objeví malý puchýřek a nad čelním sklem to je zase vyťukané od kamínků + plno drobných škrábanečků a důlečků. Jinak díky :), bude potřeba :D. S opravou by neměl být problém. Napiš SZ a mohu ti dát kontakt :) .

Odkaz ke komentáři

I když zatím nemám vlastní zkušenost, tak si myslím, že to s údržbou vzhledu bude hodně podobné :wallbash: :D . Předchozí 3L kanistřík s autošampónem připomínal spíš tekuté a ke konci už husté mýdlo, takže jsem zainvestoval do nového :D . Tak snad mě to nesežere lak. :lol:. Včera ho táta vyzkoušel na Fábce a pěnivost hodnotím na 100%

post-6205-0-45324800-1369549097_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky jsem nad touhle úvahou přemýšlel a i teďka mě to furt vrtá hlavou. Co jsem se radil a mluvil o tom s pár lidma, tak stejně se to přelakovat musí a při případném prodeji bych to viděl individuálně. Někomu se bude právě líbit, že to je černá a je na tom novej lak, někoho to třeba hned odradí a když si potencionální kupce přinese měřák na lak, tak stejně pozná, že to je přestříkaný. Pro mě je důležitý, že to auto není bouraný, popřípadě 2v1 :D :)

Odkaz ke komentáři

Díky za tip :). S WURTHEM mam velice dobré zkušenosti, zvláště co se týče mírně pěnových lepidel na dřevo. Popřemýšlím o tom. Moc se mi líbí tvé provedení klubového loga na hraně kapoty :palec: . Dovolíš mi, abych se tak trošku inspiroval.. :huh: ? Popřípadě, poslat nějakou předlohu, z které si to dělal. Mám možnost profesionálního vyříznutí.

Odkaz ke komentáři

Ty fl budíky jsou levný koupíš do 500,- v pohodě, protože se to registruje online proto jsou "tzv. bezcený" jako dají se sehnat opravdu za pár kaček a ta cena za to zapojení, pokud je to pravda, a rozchodíš to, na co si počkám, jedu hned i kdyby to bylo přes celou republiku, a myslím, že nebudu jedinej, zatím to tady nikdo ani s mistrů neumí dát do auta pod MR2008, aby to fungovalo, navíc za tak směšnou cenu za přizpůsobení.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...