Hanis325 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ahoj.. Tak jsem se nudil a hodil tady moji octavku je to vice meně normalni octavka 1,9tdi s vybavou Elegance Vybava:4el. okna,el.zrcatka vyhřivana ,tmavy interier elegance předek vyhřivany,koženy paket,loketni opěrka,volant RS nebo-li RS line ,radička superb2,tempomat,parking senzory,palubni PC,digi klima,odstřik přednich světel,4x airbag,dvojita podlaha original s DE... Jinak auto ma nakroucenych podstivých 282 1??? každy den na se posune o 25km :D Je to 81kw TDI +chip S autem jsem naprosto spokojen a jedine co my snad chybi a na co jsem hodně zvyklej je el.šibr :( Kola ma k ni dvoje jedny 15ky triton origo škoda a 16ky titanove Laurin a Klement .kola co jsou na foto jsou davno prič Auto slouži vice meně pro mě ne ja pro něho takže moc ho neladim jako že sport podvozek atd vše je original a tako to i zustane .Jedina věc co by se mi libila je origo hlinik dekor ale chtěl bych ten tmavši a špatně se schani a nebo bude škrablej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Vítej mezi náma, octule vypadá moc hezky a výbava je taky super . Hezky se o ni nadále starej a ona ti to určitě vrátí bezproblémovým provozem PS: co se týká toho že nehodláš octu upravovat, tak to určitě nebude pravda, protože tady se lehce nakazíš a časem chtě nechtě nějaký změny určitě uděláš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Aaa vítej koleho jihočechu. Tak doufám, že nás dojedeš navštívit na nějakej lokální srazík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanis325 Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Diky za ohlasy jinak schvaluju malé upravy rozhodně nechcu na auto davat sport podvozek nějake vyfuky at proste tuning ne jen malé upravy .... Jinak sorry za SPZ jsem s Opavy jsou to fotky ješte od byvaleho majitele ....Vlastnim ho už od května mynuleho roku bohužel jsem nestihl udělat nějake hezke foto :( ale tento rok snad napravím Auto ted brouzda po Německych cestach takže si libuje ale ted mě čekaj rozvody,řemeny atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.