Přejít na obsah

Bruno & arctic

Doporučené příspěvky

Zdendo pekna , aspon vsude projedes a nebudes drit a navic mas plech pod motorem :)

Libor dík, jo je tam nějaký plech a celeý podvozek má nějaké velké plasty které to chrání od poškozeni.

Z toho by se dělal pěkně scout paket.

Taky mě to napadlo, ale koukal jsem se že se musí asi kupovat komplet nárazníky a k tomu ještě lemy blatníku. To by se mi líbilo. A není třeba nějaký paket který se nalepí na původní nárazníky?

Konečně nějaký pořádný vysoký auto :palec:, už je tady těch žehliček dost B).

Nejsem proti žehličkám, ale proč neudělat změnu. Při kvalitě naších silnic by nebyl marný taky OFFROAD. :lool:

Odkaz ke komentáři

barva i kola jsou pěkná :palec:

do těch vyšších aut se dobře nastupuje, ale já bych žehličku neměnil :lol:

Jo nastupuje se tam lépe. A je pravdou že si vůbec v tom autě nejsem jistý, když jsem měl nízke sedělo jak přilepené a tohle se dokáže i rozhoupnout což mi docela vadí. Asi si v něm maximálku nikdy neotestuju.

Ted mne privezli kamosi scoutem domu,zdalo se mi ze jedu v mojem,myslel jsem ze bude pohodlnejsi,mozna uz blbnu,nebo jsem nemel pit panaka... :blink:

To bude tím panákem... a byl jen jeden???

Odkaz ke komentáři

Jo nastupuje se tam lépe. A je pravdou že si vůbec v tom autě nejsem jistý, když jsem měl nízke sedělo jak přilepené a tohle se dokáže i rozhoupnout což mi docela vadí. Asi si v něm maximálku nikdy neotestuju.

Mně třeba vadilo, když se mi auto v Německu na dálnici začalo ve 190 sunout v zatáčkách ven. To mi nepřipadalo zrovna bezpečné. A teď to sedí jak přilepený :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...