rehy Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Zdravím, mám v plánu vyměnit radio melody na OII za http://autoradia.heureka.cz/pioneer-mvh-350bt/ otázka zní jestli je potřeba nějaká redukce na konektory, pokud nejsou stejné budu potřebovat rámeček včetně redukce je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Proc tam radši nedás něco originálního ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Kdyz mi ukazes neco v tyhle cenovy skupine tak bych s tim nemel problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Za 2500Kč už máš audienci s měničem na 6CD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Novou? Mas nejaky odkaz na info, nic sem nenasel. Ani nevim o bt, mp3, jack... Jinak zpet k tematu poslouzil by tento kit pro vyse uvedene radio? eshop.aliso.cz/shop/eshop/1-1-Montazni-material/0/5/367-Kit-pro-instalaci-autoradia-Skoda-Octavia-II-Yeti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Jo,přesně takový "kit" potřebuješ. Pokud jsi někde z okolí Brna, možná někde ten rámeček mám z Yetiho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Takže tenhle kit, tohle rádio a vše v cajku ? paráda já sem z Plzně, to je malinko z ruky, ale děkuji za ochotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 ano, odmontuješ origo,vyšroubuješ současné držení rádia a rámečku okolo, zasuneš tohle, zašroubuješ, nacvakneš tu ISO redukci,dáš do rádia, zasuneš, přišroubuješ a máš to B) Není to složité, jelikož jsem toto 3x absolvoval u různých aut v poho před barákem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Tak paráda, ještě prosímtě, bude se tam muset natáhnout spínací plus viď, někde jsem to tu četl, nejjednodušší bude to dát rovnou z baterky ? je to vůbec u takto zdeklovaného auta v klidu udělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.