peakt Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Ahoj, mám už najeto na xenonech téměř 300 000Km a budou asi potřeba vyměnit.Na e-shopu autokelly.cz jsem našel dva druhy: Jeden je od Depo a druhý original. Mám je jen vysvícený,jinak elektronika je ok. http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeINtDdnmzz5q32KCCLWUupaw0nJ2DZhMIhLoM5dFYyMzDVgNsA2o9eaegmIi4/i7atDOUPKQ81aSMhFSWnZGucKmOGuCf3Z6hCfwHFGOQH+U/RsdJp5RbNVpeBexkpI2vUXiMOF43gKRHwdOLwCqqbB/w7awWQ/ozDTfzN78yL98R/5Ee0d1y4Bo2pMw8CuRO18tRDSsieHpzyhemiqLsqmHojDibHdTide3oHuDHoBWg== Nevím který mám koupit,který je lepší a jestli někdo máte zkušenosti se xenonama od DEPO?Cena je zajímavější,než originál za 4800Kč,ale co kvalita? Díky za pomoc Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Ahoj, mám už najeto na xenonech téměř 300 000Km a budou asi potřeba vyměnit.Na e-shopu autokelly.cz jsem našel dva druhy: Jeden je od Depo a druhý original. Mám je jen vysvícený,jinak elektronika je ok. http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeINtDdnmzz5q32KCCLWUupaw0nJ2DZhMIhLoM5dFYyMzDVgNsA2o9eaegmIi4/i7atDOUPKQ81aSMhFSWnZGucKmOGuCf3Z6hCfwHFGOQH+U/RsdJp5RbNVpeBexkpI2vUXiMOF43gKRHwdOLwCqqbB/w7awWQ/ozDTfzN78yL98R/5Ee0d1y4Bo2pMw8CuRO18tRDSsieHpzyhemiqLsqmHojDibHdTide3oHuDHoBWg== Nevím který mám koupit,který je lepší a jestli někdo máte zkušenosti se xenonama od DEPO?Cena je zajímavější,než originál za 4800Kč,ale co kvalita? Díky za pomoc pomůže mi prosím někdo? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Kup len korpusy a prehod elektroniku. Napriklad: ob-autodily Inak original je original... Tu v bazari si nenasiel ziadne xenony na OI? Niekedy sa vyplati pohladat aj tam. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Kup len korpusy a prehod elektroniku. Napriklad: ob-autodily Inak original je original... Tu v bazari si nenasiel ziadne xenony na OI? Niekedy sa vyplati pohladat aj tam. ;) Na Autokelly.cz jsem našel dvoje. Jedny bez elektriky od firmy DEPO z Taiwanu za cenu 2282 Kč,což je cena super,ale právě hledám někoho kdo s něma má zkušenosti. Pak tam jsou ještě jedny za cenu 4945 Kč a tam píšou že se jedná o original a s veškerou elektrikou. Jak jsem psal.Elektriku mám ok,jen jsou vysvícený,takže se přikláním k těm od firmy DEPO ,ale opravdu mám obavy,aby to nebyl šunt,i když píšou že není.¨ Tak který z těch dvou? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 No mě čeká stejné rozhodování jelikož mi přestávají svítit.. kamarád má DEPO xeny na fábii a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 No mě čeká stejné rozhodování jelikož mi přestávají svítit.. kamarád má DEPO xeny na fábii a v pohodě. Jo?,a svítí stejně jako origo? Mluvil jsem s kámošem co opravuje auta a říkal taky,že Depo dělá hodně dílů a nejsou špatný i když ze světlama nemá zkušenost,tak prej třeba blinkry jsou v pohodě.Nemám se prej čeho bát. Mně zatím svítí,ale mám najeto 297tis. km a prej při 300tis. se mají měnit.Sám nevím jak to poznám,ale asi ve tmě nebudu moc vidět,nebo nevím co? Když jsem v loni měnil výbojku,tak jsem si všiml,že se parabola za čočkou loupe,tak si myslím,že už mají svůj čas :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
evzen Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Kupoval jsem korpus ve škodovce origo 3600kč a jsou tam rozvody elektriky a ty akorát přehodíš trafo a motorek naklápění.Origo výbojka je tam osram 4200k a nechá se sehnat na netu kolem 1000kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Kupoval jsem korpus ve škodovce origo 3600kč a jsou tam rozvody elektriky a ty akorát přehodíš trafo a motorek naklápění.Origo výbojka je tam osram 4200k a nechá se sehnat na netu kolem 1000kč. a to je cena za obě lampy nebo kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
evzen Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 a to je cena za obě lampy nebo kus. Za kus,ale origo je origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Za kus,ale origo je origo. Takže jestli tomu rozumím,tak přímo u autorizovanýho prodejce škoda a cena je bez motorků a trafa,ale je to s žárovkama,včetně xenon výbojky.Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Jak tu píšete, že máte najeto 300 a musíte měnit výbojky :D tak já mám najeto 180 a musel jsem je taky měnit asi je něco špatně. :lool: No a jinak když tu je téma o světlech tak nevíte někdo kde by se daly sehnat výbojky s barevným odstínem? Brácha má do zelena jemně a nevypadá to vůbec špatně tak o tom taky přemýšlím. A ještě jsem přemýšlel o výměně parkovaček za ty klasicky žárovičky, že bych tam dal co svítí do modra jako klasické světlo ale modré nymslm ty tuning modry tečky. ale bohužel jsem to nikde nenašel. :-( Nevíte kde bych to mohl najít? Jsou to sice takové drobnosti ale na celkovém dojmu auta to udělá celkem dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Jak tu píšete, že máte najeto 300 a musíte měnit výbojky :D tak já mám najeto 180 a musel jsem je taky měnit asi je něco špatně. :lool: No a jinak když tu je téma o světlech tak nevíte někdo kde by se daly sehnat výbojky s barevným odstínem? Brácha má do zelena jemně a nevypadá to vůbec špatně tak o tom taky přemýšlím. A ještě jsem přemýšlel o výměně parkovaček za ty klasicky žárovičky, že bych tam dal co svítí do modra jako klasické světlo ale modré nymslm ty tuning modry tečky. ale bohužel jsem to nikde nenašel. :-( Nevíte kde bych to mohl najít? Jsou to sice takové drobnosti ale na celkovém dojmu auta to udělá celkem dost To jste špatně pochopil.My tady mluvíme o celých světlometech,který se mají údajně po cca, 300tic.km měnit.Co se týče výbojek,tak ty vydrží cca. 2700 hodin svícení,Vezmu-li průměr 50 km/hod, bylo by to 135 tis.km . o se týče výbojek,tak hodně je kupujou na Aukro,ale i zde je to ok http://www.xenonovevybojky.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 To jste špatně pochopil.My tady mluvíme o celých světlometech,který se mají údajně po cca, 300tic.km měnit.Co se týče výbojek,tak ty vydrží cca. 2700 hodin svícení,Vezmu-li průměr 50 km/hod, bylo by to 135 tis.km . o se týče výbojek,tak hodně je kupujou na Aukro,ale i zde je to ok http://www.xenonovevybojky.cz/ Tak to přesně jsem hledal :-) Děkuju. A s xenonama mám teda čas jak vidím. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
evzen Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Takže jestli tomu rozumím,tak přímo u autorizovanýho prodejce škoda a cena je bez motorků a trafa,ale je to s žárovkama,včetně xenon výbojky.Je to tak? Vevnitř jsou rozvody.Žárovky,výbojku,trafo a motorek naklápění si vyměníš sám.Je to jednoduchý,práce cca20 min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Ahoj Mohu vědět u jakýho prodejce škoda jsi byl?(město atd.) Já byl u mě nejbližšího a řekl mi cenu 4900Kč za 1 korpus :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Kup to na ob autodíly máš klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 díky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.