Guest srsanek Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Potrebuju radu,u Octavie 4x4 mi sviti kontrolka ESP a nefunguje mi zadni nahon. hlasi to chyby pohon vsech kol, 16347-ridici jednotka 014 defekt 02248-ventil pro rizeni spojky (N373)014 defekt ABS brzdy 01324-ridici jednotka pro pohon vsech kol 013 poradte co s tim diky... octavia 4x4.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 hledal bych závadu u haldexu, nebo spíš té jednotky u ní, jestli není mechanicky poškozená, jestli tam není nějaká oxidace na kontaktech atd. prostě pod autem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Tak tak jednotka haldexu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest srsanek Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 A to je ta krabicka primo na tom haldexu?a zkousel to nekdo opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 mrkni po inzerátech, není to zas tak drahé, vychází to tak do 5tis a máto většinou najeto do 100tis jinak sháněj podle čísla co tam je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Ahoj, vyřešils nějak? Taky se mi v poslední době z ničeho nic rozsvěcuje kontrolka esp... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kodl Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Dobrý den, chci se jenom zeptat, jestli si problém s ESP nějak vyřešil. Začala se mi totiž objevovat stejná závada a nevím co s tím. Kontrolka ESP se mi rozsvítí cca po 1 km jízdy a součastně s tím přestane zabírat zadní náhon. Dokud kontrolka nesvítí, 4x4 funguje normálně. Jízdu do zasněženého svahu řeším tak, že ve svahu normálně zastavím, vypnu motor a po nastartování zase 4x4 chvilku funguje. Ale co s tím ...? Kdyby to byla mechanická závade na Haldex spojce, tak by nefungovala vubec. Podle mně to je nějaká elektronická závada. V servise by nejraději vyměnili celou haldex spojku. To by jsem se ovšem nedoplatil. Tak já nevím ... A kdo ví, ten sand poradí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 a co říká diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Na tohle asi nebudu zakládat nové téma... V případě, že chci koupit FL jednotku ABS/ESP jakou máte zkušenost s nákupem z vrakoviště, tj. použitých jednotek, kde nedošlo k hermetickému uzavření vedení, max stlačení trubek při střihání a nebo vůbec? Mám možnost koupit vícero jednotek, od typově starší, ale nové, po jednu z posledních, ale tam někdo trubky ustříhnul už za osazením, takže je to vlastně otevřené... Děkuju moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.