Jarysek120 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 ahoj mam octavii r.v 2001 1.6 SR Mam takovej problem kdyz rano nastartuju a chci pridat plyn tak de nejvic do 1900ot kdyz pustim plyn tak hned chcipne.. kdyz ho necham chvilku na volnobech tak pak de ale ujedu nakejch par kilometru a roztoci se vrtule na chladici a toci se i kdyz vypnu motor a motor je pritom studenej... nevite nekdo co s tim? psalo to cidlo teploty tak sme vymenili to na termostatu ale nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Co ti hlasi diagnostika a podle mne je to bud klapka sani nobo nekde nacla zem.... ale zacni od vyycteni zavad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 psalo to cidlo teploty tak sme vymenili to u vodni pumpy... ale pak uz sem to nenacital ale dela to porad... ale ten vetrak mi je divnej ze se zapina kdyz je to studeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lachim Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Zdar!!!!!Sorry,neviem poradit kcem sa len spýtať či už maš po probléme.Ja mam tu istu chybu a neviem sa k ničomu dopatrat.Na teste mi neukáže žiadnu zavadu.Mam oktavku 1,6 75 kw r.v.2002,ráno naštartujem,kašle,kýcha,trasie,otáčky pri dotknutí pedála hned 3000 a vobec nezapne sitič ak plyn pustím tak 750-800 obrátok.Potom skape.Čidlo termostatu som vymenil.Prosím ak niekto viete poradit?Dík moc!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Udělejte pořádnou diagnostiku a ne jen blbý načtení chyb, jsou potřeba i hodnoty teplot, množství vzduchu, lambda... Kolikrát chyba nenaskočí a auto nejede. Jinak u vodní pumpy žádný čidlo teploty není, to co si myslíš že je vodní pumpa je jen hliníkovej odlitek kde se sbíhaj hadice, pumpa je schovaná pod rozvodama. Třeba taky máte prasklou hadici na sání... Jo a termostat je u 74kW taky jinde než je čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Já měl to samý, ale tak 2-3 start už byl dobrej a držel to....bylo to čidlem teploty. A taky sem neměl nemrznoucí směs v kapalině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.