Radeček Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Zdravím,kolega s práce,na šel na internetu na prodej renault scenic 1.9 dci 75kw, r.v 2002 na jeto má 287000km.Je to po prvním majitel,aut klima,atd..Docela dost dobrá výbava.Má k tomu servisku,všelijaký papíry atd.Chtěl jsem se zeptat jestli by jste se bály když to má tolik na jeto 287 000km?Říkal že prý pravydelný servis.Co vy nato?Chce za to 40 000kčPokolikati se dělaj rozvody atd.. 6.PDF 0 Quote Link to comment
Jero Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Do starýho Renaultu bych určitě rači nešel. Výbava může být supr ,ale mám 206tku v plné palbě a hned bych měnil.Francouzi tu elektroniku dost odrbávaj..čím víc toho je ,tím hůř . A celkově za 40 jde pořídit určitě lepší a spolehlivější auto než R. 0 Quote Link to comment
Jim Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 měl jsem megane hatch 96-tohle před face eletrika se už v roce 2003 sypala strašně, pořád něco nešlo-topení, stahovačka, centrál, abs, pak to na jaře vykvetlo a na podzim šel z domu jinak mooc pohodlný, prostorný auto to je muj poznatek s Meganem 0 Quote Link to comment
Recommended Posts