vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 AHoj ze dvou zdroju (Policie & jeden náš člen) se ke me dostalo následujicí : http://www.octaviaclub.cz/clanky/zamykani-vozu-skoda-bezpecnostni-upozorneni-603.html Pro zobrazení se musíte přihlásit do clubového webu : je to skryto jen pro členy Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Dostali jsme tohle na pojišťovnu jako oficiální vyjádření od koncernu VW, funguje to tak u všech aut koncernu nejen u škodovky. A nemusí držet jen uzamčení, stačí držet jakýkoli tlačítko na ovladači. Je to tím, že koncern má velmi chabej plovoucí kód. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 no tak to co pises je prave napsany v tom PDF ze jo :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=225&view=findpost&p=1341958 Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Já jsem v práci a nemůžu se dívat na takový soubory, jen jsem napsal co nám bylo sděleno No tak opakování matka moudrosti, tak to mají lidi i bez PDF :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Taky jsem to uz zjistil ale nedaval jsem tomu velkou vahu. V rijnu kdyz jsem si poridil Touranka tak jsme v praci s kolegou OII zkouseli kdo ma jake vymozenosti nakodovane pres klic a tak a pri zavirani oken na dalku nebo otevirani se s nama obe auta prestaly bavit. Oba jsme drzeli tlacitka a nic. V momente kdyz jeden prestal a druhy namack znova vse zacalo fungovat normalne. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 jj me se to stalo tak pred pul rokem kdyz sjem sel vecer zamknout obe auta na zahrade :D ale nevenoval jsem tomu pozornost. Romane v tematu jako je tamto se to moc lidi nedozvi, tady je to i s PDFkem od polišů. tak uz to nekdo vytah ven :D http://www.novinky.cz/krimi/297260-vykrast-auto-je-snadne-zlodeji-maji-novy-trik.html Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Vcera uz to bylo i ve zpravach na NOVE a PRIME... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 hm tak nic, na ty ja nekoukam :D neva treba to nekdo nevidel hlavne ze to mam v emailu asi 2 tydny a resim to s jednim clenem z MP Praha a proveroval to i v Mirosovocich :D Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Je sice pravada,ze se auto nezamkne,ale taky ani nezablika a neudela zvuk jako kdyz se zamkne...takze pokud jsem pobliz auta zjistim ze neni neco v poradku....a z dalky to poznam podle smerovek.... Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 tak to je hnus, odedneška začínám kontrolovat zamčený dveře, výhodu to má pokud se mi auto nezamkne tak se rozhlídnu a půjdu si to s dotyčným vyříkat daleko nebude Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 jj o blinkrech jsem to tam dopisoval ale ne vsichni to kontroluji, znas to Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Jsem si myslel, že průměrný běloch za tu kliku vždycky chytne, ale asi je na to třeba pdf návod Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 asi nejsem prumerny beloch, ale ne vzdycky za ni taham teda :) ja cumim na svetla jestli bliknou. kdyz ne tak du po dverich, ktery jsou nedovreny. ale uz se mi stalo ze na dalnici bezim na wc kdyz taham cas a nestiham a vybehnu a mackam zady k autu. no proste radsi jsem to sem dal, at maji sichni info a jsou pouceni. tak. slo mi hlavne o to udelat osvetu, ze nekdo muze to zamykani rusit jinym kodem Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Víťo díky za poučné vlákno Já taky na televizi nekoukám, tak co není na internetu, to jakoby pro mě nebylo :D. Jsem o tom ráno četl právě článek na novinkách (myslím, že už tu je). Já sice netahám za kliku, ale vždycky poslechnu auto, jestli se zamče. Ale i tak, ještě jednou díky. Hold chyby jsou všude a někteří ví, jak jich využít. Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 nikdy za kliku auta nechytam...bud sleduji smerovky nebo zvuk zamceni auta...kdybych mel vzdy chytat za kliku uz muzu rovnou zamknout klicem a nemusim pouzivat DO Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 asi nejsem prumerny beloch, ale ne vzdycky za ni taham teda :) ja cumim na svetla jestli bliknou. kdyz ne tak du po dverich, ktery jsou nedovreny. ale uz se mi stalo ze na dalnici bezim na wc kdyz taham cas a nestiham a vybehnu a mackam zady k autu. no proste radsi jsem to sem dal, at maji sichni info a jsou pouceni. tak. slo mi hlavne o to udelat osvetu, ze nekdo muze to zamykani rusit jinym kodem Jo, ať to tady je, jen jsi to asi ani nemusel dávat do sekce jen pro členy, zas tak citlivá a pracně získaná info to není. Víťo díky za poučné vlákno Já taky na televizi nekoukám, tak co není na internetu, to jakoby pro mě nebylo :D. Jsem o tom ráno četl právě článek na novinkách (myslím, že už tu je). Já sice netahám za kliku, ale vždycky poslechnu auto, jestli se zamče. Ale i tak, ještě jednou díky. Hold chyby jsou všude a někteří ví, jak jich využít. Nova a Novinky.cz, dva nejlepší zdroje informací v ČR nikdy za kliku auta nechytam...bud sleduji smerovky nebo zvuk zamceni auta...kdybych mel vzdy chytat za kliku uz muzu rovnou zamknout klicem a nemusim pouzivat DO Nemáš pravdu - tím, že zamykáš dálkovým ovládáním aktivuješ i funkci proti otevření (vylomení) zámku. Jinak asi tedy nejsem běloch já, prt. směrovky leckdy nejsou na slunci pořádně vidět a zvuk zamčení ve velkoměstech a u dálnic není slyšet, no prostě odjakživa sahám na kliku :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Mišinko, já vím :D. Novu nesleduji, hnusý se mě ty jejich rádoby dramatické zprávy a na novinkách jsou kecy, ale tak jelikož mám mimo jiné e-mail na seznamu, tak to tam vždy prolezu :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Jsem si myslel, že průměrný běloch za tu kliku vždycky chytne, ale asi je na to třeba pdf návod Asi taky nejsem průměrný běloch, nebo spíš nejsem schyzofrenik, abych si pokaždý kontroloval zamčený auto Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 nno ja nerikam ze to je pracne ziskane, ale mel jsem to v emilovi 2 tydny a diskutoval to prave s kolegou z MP Praha a sledoval konverzaci s kolegy z dalnicniho z mirosovic tak jsem to nechtel davat ven verejne, kdyby cokoli tim ze nesleduju novu a primu, sem netusil ze je to venku a zrovna vcera me napadlo to dat na web, ale pro jistotu jen pro cleny. aby na nas nejaky jiny prislusnik nenabehl ze to je koncept a kde jsme to vzali... jinak zpravy na nove - peklo...postizey deti a srdceryvna hudba, samy krimi a kradeze, hruzy, pak nejaka zassadnejsi zprava z politiky a sveta a nakonec zviratko. moderatori umelohmotny s vydesenejma ocima apod. ted dokonce joudove s rozeplou kosili, asi jakoze je to free :D trva to az do pul devaty apod. na to nemam nervy a zaludek :) Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 (upraveno) Hoši, nic si z toho nedělejte čekal jsem 20 minut na parkovišti u globusu tak jsem sledoval jak lidi zamykaj auta nebudu brát ty co zamykaj klíčem to je o ničem ale ty co maj centrál tak zhruba 60% lidí zamyká auto tak že odchází od něj a vůbec ho nesleduje, cca 20% lidí sleduje auto při zamykání a zhruba stejně bere za kliku.... takže to neni nic složitýho někomu vybrat auto dále pak jsem z dlouhý chvíle zkusil jak to tedy vlastně funguje, přijel kus odemne pán s OII slušně vybavenou, čistou a pěknou a je to opravdu jednoduchý.. pán odcházel od auta a letmo zamykal a samozřejmě nic a ani si toho nevšiml, jak se blížil ke mě tak jsem ho zastavil a celou situaci mu vysvětlil a demonstroval... koukal na mě jak tvrdý Y a nestačil se divit, nakonech to pochopil ale nadšenej z toho nebyl, asi tak jako já ale jinak to byl docela sympaťák nicméně mi přijde divný že se na to přišlo "teprve"teď Upraveno Březen 27, 2013 uživatelem header009 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Jsi měl štěstí, že to nebyl nějaký nervák Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 To si nemyslím, ale co mě totálně mr.... Je že to ty hovada z primy pustej do zpráv s přesným návodem jak to funguje. To je vrchol demence.. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Tak mně se občas stane, že napoprvé centrál nezamkne, ale to myslím ani nemusí nikdo rušit. Třeba to blbě zmáčknu, nebo to mám někde v kapse a nereaguje to. Ale vždycky vnímám nějakou odezvu, buď pípnutí, nebo bliknutí. A když není, zamykám znova. Zamykat na slepo bez jakékoliv kontroly, to mi přijde celkem úlet. Chápu, že si to někdy člověk ani neuvědomí, ale stejně, to by měla být věc selskýho rozumu Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Tohle je přeci známa věc už dlouho jen se o tom proste schválně nemluvilo . . . Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 já když zamykám, tak mi pípne pager alarmu, pípne jinak když se nezamkne:-) a myslím, že ani není šance ho "vyrušit" origo klíčem...... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 chlapci vy jste jak lamy samozreme ze je to znamy, ale asi ne vischni to vedi, kdyz jsou takhle ychopni nekoho okrast kdyz mate alarm s pagerem tak je asi jasny, ze se to na to nevztahuje ne?? Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Právě je dobře, že se to medializovalo, aspoň si lidé budou kontrolovat jestli opravdu zamkli. Já bych se nikdy na dálkové nespoléhal i bez toho návodu. :lool: Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 kdyz mate alarm s pagerem tak je asi jasny, ze se to na to nevztahuje ne?? mě to jasný je, ale ne každý to musí vědět a je to jedna z možností ja kse tomuto vyvarovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 jasny jasny pane krocan :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky