header009 Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 nejlepší možnost je stejně pořádnej zámek Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Jen mně mrzí to, jak se vyjádřila škodovka k vzniklé situaci, že jsme povinni ujistit se, že jsme vozidlo uzamkli. Dle mého názoru je to na liknavost majitele zda si to kontroluje či nikoliv, jen bych to neříkal pro technicky nedořešené dálkové zamykání vozu. Pokud zamykání musím kontrolovat z důvodu, že někdo může blokovat frekvenci nemusím mít centrální zamykání z dálkou ale můžu to zamknout klíčem. Omlouvám se ale je to pouze jen můj názor …. Kubrt Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Tak ono to bohatě stačí kontrolovat vizuálně, jestli blikne/pípne. A to se dá klidně i z dálky, takže to přínos dálkového ovládání nikterak nesnižuje ;) Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Tak ono to bohatě stačí kontrolovat vizuálně, jestli blikne/pípne. A to se dá klidně i z dálky, takže to přínos dálkového ovládání nikterak nesnižuje ;) Ruku na srdce ....pokaždé tvé oko i ucho je přilepeno na autě .... nechci se dohadovat ani hádat ...je vždy jednoduché problém zjednodušit . Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Ano, pokaždé vnímám pípnutí. A když neslyším, mačkám znova. Nedokážu si představit, že bych to jen zmáčknul a vůbec nevnímal, jestli to cvaklo. ...Tam přece vůbec nemusí jít o úmyslné rušení někým, ale může dojít baterka v ovladači, nebo se to prostě posere ;) Ať se každý zařídí jak chce, je to čistě jeho věc, ale zamykat to "na slepo" bez jakékoliv kontroly je prostě ruská ruleta. Buď se to zamkne, nebo ne. Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Nechci se dohadovat .... jak jsem napsal je to pouze můj názor . Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Tak já sice mám dálku, ale zamykám asi tak půl metru od auta a koukám se přitom jestli se zacvakli čudlíky :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Chudaci my, co uz nemame cudliky Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 (upraveno) No OII má jen jedny čudlíky ...ale manželka semnou pokaždé nejezdi :D Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem kubrt Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak jsem to dneska zkouseli v praci = Sup a O2 se normane zamkla, O1 ta se nezamkla. Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Taky jsme to s kolegou zkoušel a ani jeho OII r.v. 2006 a ani muj scout r.v. 2008 nezamklo. Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Vyzkouseno na OIII v kombinaci s OII (pouze klic) a v pohode. Odkaz ke komentáři
kosmonaut Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 tak v tom nejede jen VW,zkoušeli jsme to u VOLVA a FORDA , výsledek stejný nezamklo se to dalkáč se s námi nebavil Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky