Přejít na obsah

Databáze čerpacích stanic


Doporučené příspěvky

Ahoj. Rozjel jsem na internetu databázi čerpacích stanic pohonných hmot. Mým hlavním cílem je kompletní seznam všech čerpacích stanic v ČR a aktuální ceny naturalu, nafty, LPG i CNG!

 

http://www.SuperBenzin.cz - Tankujeme spolu

 

Pokud máte nějakou oblíbenou benzínku, na které tankujete, pošlete mi na info@SuperBenzin.cz informace (co všechno na čerpačce prodávají, jestli se tam dají nafouknout kola atd.) a aktuální cenu(y) prodávaných paliv.

Pokud máte firmu, která se zabývá palivy nebo něčím , co souvisí s motorismem, máte možnost získat reklamu zdarma! Více zde: http://www.superbenzin.cz/inzerujte.php

 

Do deníku tankování můžete zadat údaje o vozidle a tankování a zobrazí se vám zajímavé statistiky.

 

Přijďte a uvidíte sami.

Odkaz ke komentáři
Moc ti to nefunguje :( po přihlášení a následným kliknutí na nějakej odkaz mě to hned zase odhlásí,takže funkce pro registrovaný nejsou dostupný.

Tento problém řeším. Stačí po přihlášení stisknout F5 a naběhne to. Můžu znát názor aspoň na volně dostupnou část webu?

Odkaz ke komentáři

O nepříliš povedeném vzhledu vím a jakmile dodělám všechny funkce, které tam chci, vrhnu se na něj. Pokud byste měli tip na někoho, kdo by za levno dokázal udělat něco aspoň trochu reprezentativního, budu vděčný za kontakt.

Jinak do databáze cen může přispívat i nepřihlášený uživatel, tak doufám, že se zapojíte :(

Odkaz ke komentáři

Děkuji. Počet návštěvníků pomalu narůstá, což jsem samozřejmě rád. Benzínky se zapojit moc nechtěly, ale oslovoval jsem je v době, kdy byl projekt ještě v plenkách, takže se to třeba časem změní. Přesné datum, kdy byla jaká cena získána, je vidět v detailu každé čerpací stanice hned vedle ceny. Na detail se dostanete tak, že ve výsledcích hledání kliknete na název firmy (bílý odkaz vlevo).

Odkaz ke komentáři

by me zajimalo - penumatiky.cz - s temi uz nechci nic mit, slibili poslat smlouvu o reklamni spolupraci s OC, vystavil jsem banner, pridal je na stranky - a ejhle dva mesice mame u pravnika smlouvu na opravy, za mesic ji urcite posleme, a za dalsi mesic, muj vyhruzny email ze jestli se nevyjadri do druheho dne vse mazu

 

email - jojo chapeme smazte az to posleme tak to zase nahodte...dalosi 2 mesice a nic :palec:

 

to jen tak na okraj

 

jinak preju hodne stesti, dobrej napad :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Soutěž o ceny na duben 2010

Nastal čas odměnit všechny, kteří denně obětují minutu svého času a do projektu SuperBenzin.cz přispívají údaji a cenami. Proto vyhlašuji soutěž o ceny na měsíc duben. Ten uživatel, který přispěje na SuperBenzin.cz do konce dubna největším množstvím informací, získá poukaz na nákup pohonných hmot v hodnotě 300 Kč!. Ten, kdo se umístí na druhém místě, obdrží automapu České republiky a výherce na třetím místě získá výtisk časopisu Rally.

 

Pokud máte zájem, můžete se zůčastnit.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Dobrý den,

hlásím se opět po půl roce. SuperBenzin.cz za tu dobu prodělal řadu změn, rozrostl se na téměř 2400 čerpacích stanic (nové stále přibývají) a obsahuje více aktuálních cen a informací, než kdy před tím. A to zdaleka není všechno. Přibyly totiž sekce "Nebezpečná místa", "Nebezpeční řidiči" a "Nesmyslné značky", které právě vylepšuji.

Ocením jakýkoliv nápad nebo kritiku. Chci stránky zlepšovat, aby byly co nejvíce užitečné, takže jsem otevřený všemu. Můžete ovlivnit, jak bude SuperBenzin.cz vypadat v budoucnu. Nechcete toho využít?

 

Pokud chcete, hlasujte do ankety na hlavní stránce SuperBenzin.cz. Díky tomu budu vědět, kterou funkci uživatelé nejvíce chtějí a budu ji moct přednostně dodělat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...