martink52 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Tak když to zčernalo, tak ti beztak prodali nějakou černou barvu :lol: Já to leštím nějakým vanilkovým svinstvem ve spreji a vpoho a pěkně to i voní. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Duben 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 ne je to uplně bile jak mliko itak tekute a rozetřeš no super ja jsem spokojeny ale mluvim za sebe. copcit si už nekoupim mně stoho boli hlava a lepi se prach aspon to co jsem kupoval od BERNERU a td. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 mam to taky od te skodovky a za me taky spokojenost ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Ahoj,máš ji pěknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 jo diky snažim se přišti tyden musim koupit tu koncovku vyfuku to je posledni věc kterou kupuji no nevim jak dlouho to vydržim a budu vylepšovat zase něco na ocťe včera mně chytly hlasivky tak vubec nemužu mluvit asi sklimy nějak jsem to neuhlidal . Větraky jsem namiřil přimo na sebe no už to bylo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.