p.dohny Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Čau, potřeboval bych poradit, jak se dá vypnout upozornění na pás (přes diagnostiku). Dnes jsme to s kamarádem co je automechanik zkoušeli, ale nějak se nám to nepodařilo... vypínal to již dříve (na jichých O1), ale asi problém kvůli maxidotu nebo v rukou :) Mám 2002, 81kW, maxidot, TDI 1,9. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Nejsnadnější řešeni ,propojit dráty.Ale to hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Poutat se a pak to nepípá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Dakie asi tak :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 No dráty je hnus, proto jsem psal softwarově ;) Já se poutám, ale až potom co nastartuju a to je problém - starýho psa novým kouskům nenaučíš :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak u OI to pípá jen párkrát, u OII je to horší.. Ale já sednu do auta a automaticky jde první pás a až pak startuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 stačí vypojit kabel ze sedačky, já to tak mám už to nepípá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 A když vypojíš kabel, tak na maxidotu nebude ukazovat to upozornění? Sem si právě myslel, že bych to musel na "prase" spájet dohromady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 nemám maxidot, mám normální budíky, tam to akorát párkrát blikne po nastartovaní myslim a zhasne a hlavně to nepípá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak nejrychlejší bude asi to odpojení. Pamatuješ si ještě jakou měla ta patice barvu? Pod tou sedačkou vím, že není moc místa, tak abych se tam s tím moc neplácal. Předpokládám, že tam je samostatnej pás a nic jiného v tom okruhu není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 pokud máš výhřev tak je tam zelená svorkovnice, pokud máš i bagy, tak je tam ještě žlutá svorkovnice. Nicméně pásy jsou malá černá tenká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Ok, díky všem za rady a postřehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tak jsem kabel odpojil práce na pár sekund a dokonce to nepíše ani na maxidotu, či-li jsem dosáhl přesně toho čeho jsem chtěl, ale je to rozpojené mechanicky nikoliv programově. Ještě jendou díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest barby_17 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 možeš poslať foto toho kablika?, a nemože to mať vpliv na strelenie airbagu?? dik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Na vliv airbag má vliv kabel na airbag a na ty pásy zase ten jeho o jaký kabel jde je o 3 příspěvky výše od Radka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.