macek000 Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Zdavím. Mohl by mi někdo změřit světlou výšku vozu (od nejnižší hrany spojleru k povrchu vozovky). Všechna auta projedou nad kusy sněhu co odpadají z automobilů na silnici, jen já je všechny spodkem spojleru rozbíjím. Na autě nebyla provedena žádná úprava (snížení). Děkuji. O1 2004 96kw krátká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Prosím změřte to někdo. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Radis Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ahoj, mam ten samy problem. R.v. 2003, 96kw a strejcham spodkem, kde muzu. Pod vanou mam zelezny kryt misto plastovyho - kdysi byla prorazena, tak je tam pancir...;) Nevim, jesti diky tomu je to o par cisel niz... Schvalne to zkusim zmerit a dam vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Plechový kryt mám také na PDčku ( 96KW ) a je nižší než původní plastový.Jinak výšku nezměřím, protože mám komplet podvozek RS takže jsem níž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.