Michi.zn Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Zdravím všechny. Mám problém, že moje kokta I (ASV) v rychlosti nad 160 km/h při zrychlování dost vibruje. Když třeba při 170 km/h pustím plyn, vibrace ustanou. Nevíte kde by mohl být zakopanej pes?? Závada se objevila z čista jasna. P.S. Podobný problém jsem hledal přes tlačítko hledat, nic jsem nenašel, takže se dopředu omluvuju jestli někdo měl větší štěstí s vyhledávačem.. Jo a za názory Vám lidičky děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Spodni cepy ramene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michi.zn Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Spodni cepy ramene? Napadlo mě to taky, určitě bych je potřeboval vyměnit, ale zase jsem si říkal, že by tam přeci nebyl rozdíl mezi akceleraci a když třeba vyřadím ne? A ve skutečnosti to přestane, když přestanu zrychlovat. Tak nevím no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Zdravím všechny. Mám problém, že moje kokta I (ASV) v rychlosti nad 160 km/h při zrychlování dost vibruje. Když třeba při 170 km/h pustím plyn, vibrace ustanou. Nevíte kde by mohl být zakopanej pes?? Závada se objevila z čista jasna. P.S. Podobný problém jsem hledal přes tlačítko hledat, nic jsem nenašel, takže se dopředu omluvuju jestli někdo měl větší štěstí s vyhledávačem.. Jo a za názory Vám lidičky děkuju! Zdravím. Mě to dělalo hned jak jsem Octu koupil. Někde jsem si přečetl,že by to mohly být vnitřní klouby poloos. Nechal jsem je vyměnit a je klid. Tož tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michi.zn Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 No chlapi to jsou samý "lepší věci". Nic moc levnýho:( a asi mi nezbývá nic jinyho než to všechno vyzkoušet.. Tak koukám na výměnu vnitřního kloubu poloosy a to by nebyla sranda, takže celou poloosu. Našel jsem např. levou za 1400 čínu nebo 3500 origo. Vím, že origo je origo, ale z finančních důvodů bych zvolil tu čínu. Co říkáte? Byl bych blb, kdybych to tam dal??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 homokineticky klouby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michi.zn Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 homokineticky klouby zkušenost nebo hádáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 No chlapi to jsou samý "lepší věci". Nic moc levnýho:( a asi mi nezbývá nic jinyho než to všechno vyzkoušet.. Tak koukám na výměnu vnitřního kloubu poloosy a to by nebyla sranda, takže celou poloosu. Našel jsem např. levou za 1400 čínu nebo 3500 origo. Vím, že origo je origo, ale z finančních důvodů bych zvolil tu čínu. Co říkáte? Byl bych blb, kdybych to tam dal??? No já tam před 4 roky nechal dát čínu a v pohodě jezdím...Ale nechal jsem vyměnit jen vnitřní klouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dawobarsc Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Možná trošku OT ale taky vibrace. Po přehození na letní kola (elektrony) Od 120 výš vibrace, hlavně při zátěži do kopce.. Po ujetí asi 500km se to rapidně zlepšilo. Na zimákách to nedělalo. Vzhledem k tomu, že mám pokřivené kotouče a jeden se mi pootočil při přezouvání tipuju že sou zkřivené kontra proti sobě a je to kotoučema, mám domluvené zbroušení. To je ale můj případ. Dvěma známým také pod zátěží vibrovalo auto a u nich to byly zadní silentbloky předního ramene (puky). Kolega v práci zase měnil ty homokineťáky a taky mu to přestalo. Takže nejdřív zkontrolovat silentbloky, vyvážění kol, pak bych se zaměřil na poloosy. Je možné že jsou orezlé a jak z nich sem tam něco upadne tak sou nevyvážené, ale to by vibrovalo i bez zátěže, protože se točí pořád. Potom už leda ty homoklouby, ale když jsou špatné tak většinou při plném rejdu v nich cvaká, ovšem nemusí to být pravidlem. Hodně zdaru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 ja mám podobný problém.Od cca 180kmh sa mi rozvibruje volant a aj celé auto dovtedy sa nedeje absolutne nič.Je jedno či pridávam alebo brzdím alebo mám vyradené.pneu ako zimné tak aj letné mám nové, kolesá su vyvážené.jedna vec: sem tam sa stavá že mi velmi zlahka tahá volant do lava a tiež pri brdzeni mi s volantom jemne cukne do lava.najazdené mám takmer 230 000 km.vďaka EDIT: vymenil som zadné zimné gumy za iné nové a vibrácie zmizli :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Ozivim tento topic, mam 1.6 75kw a od 110 pri zatazi/akceleracii sa mi volant rozvibruje, cim tahsie idem na plyn tym viac vibruje, ked idem aj 150 volne. Auto ma najazdene 105 tisic a znizene pri 95tisic 3,5cm a od 102tisic 6,5/6cm. Tiez som si vsimol, ze mam odlupnutu farbu na poloosi. Co si pamatam na zimakoch to nerobilo. Kolesa su rovne, vyvazene, geometria urobena. Budu to tie homokinetaky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslo23 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 vnitrni klouby, spise na dlouhe ose, taky nejdrive to zacina pri prudke akceleraci ve vysokych rychlostech, postupne jiz potrebna rychlost pro rozvibrovani klesa a vibruje drive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Sranda je ale to, ze ked idem do skoly/roboty 120 a mierne do kopca trase, ked idem domov idem aj 140-150 a netrase nic, nadherne hladko ide aj pri zatazi je mozne, ze to robi cesta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.