pospaa Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, už delší dobu mi nenecháva spát moje práve světlo xenonu, od doby co jsem oktavku koupil, tak pozoruji ze cocka je hnutá, byl jsem na sestelovani svetel a v pohode. Posilam fotku. Je to v poradku nebo je neco spatne? Docela to je ošklivy na pohled :-( Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Podle mně je to normální, aby to osvětlovalo pravou krajnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 já to mám na pravé straně takto Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Lidi, diky, asi to je fakt normalni kdyz to ma i kolega co poslal fotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Mam u xenonu jiny problem. Byl sem na serizeni- nastelovane to mam stejne. Ale kdyz jedu sviti prave svetlo strasne vysoko,nebo spis prava krajnice je hodne osvetlena vysoko,jezdim s vice auty co maji xenony a tento jediny je divny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.