Přejít na obsah

Xenon do Hmlovky

Doporučené příspěvky

Zdravym chlapci chcel by som vediet ci je mozne dat do hmloviek xenon na oktavia 1 facelift lebo mam na svojej automaticke spinanie svetiel a chcel by som aby mi ako stretavacky svietili hmlovky s xenonom a ci ma hmlovky nejake svetelne osi ked tam je sosovka alebo je tam rozptyl do kazdej strany a este ci sa da nejak nastavyt hmlovka aby sa dalo jazdyt aj v noci bez klasickej H4(stretavackach]

Odkaz ke komentáři

Do čočky pro mlhovku je možné dát HID sadu H3,ale standardní teplota 4300K a vyšší je pro využití do mlhy kontraproduktivní,smysl má teplota výbojky 3000K,kdy žluté světlo zlepší viditelnost v mlze.

Nicméně tato úprava je nelegální.

Použití mlhové čočky pro potkávací světlomet je s jakoukoliv výbojkou nevhodné,protože čočka je konstruovaná tak,aby svítila krátce před auto a do stran.Viditelnost v noci bude špatná.

Odkaz ke komentáři

aha no tak dakujem a este keby som dal do hmloviek H3 LED mohol by som jazdit cez den ako so stretavacimi lebo mam v plane dorabat sumrakovy snimac aby mi prepinal svetlo ale nechcem led denne pasiky lebo na O1 mi nej nepasuje a proste to nevyzera dobre ani ked som skusal to original led svietenie v spodnej mriezke narazniku

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...