richardis Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 zdař buh,všem co maji dočineni s tuningem a problem na stk.kluk byl na stk a technikovi vadilo zadni zahlazeni,rs kridlo,a to posledni vytahnute lemy na blatnicich.pritom to policajtum nikdy nevadilo.auto je v pořadku.nevite hlavne moravaci ktera stk toto trpi.rad bych potreboval nejake info.diky za informaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 no neviem ako u vas, ale u nas ,pokial viem, ak SPZ mas umiestnenu vo vyske, ktoru dovoluje vyhlaska ,tak nic nebrani,aby si ju presunul zo zadnych dveri dole do naraznika - ovsem MUSIS mat dorobene aj OSVETLENIE SPZ v narazniku. Co sa tyka RS kridla, ak mas certifikat k nemu,nemal by byt ziaden problem s tym. Lemy - to uz neviem povedat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 RS křídlo to je jen buzerace prostě chtěl úplatek. RS křídlo samozřejmě být může. Bohužel technik je bůh a pokud řekne že ne tak máš smůlu, nikam se neodvoláš. Zkus přes nějakého známého bohužel jinde to bez známosti nedáš protože už to máš zapsané v databázi! Teda jestli ho vyhodil ne nebo mu to řekl předem? Pokud máš na autě tuning tak je dobré jít na tu STK a ještě než zaplatíš kontrolu tak jim říct, že si koupil auto s tuningem a že si myslíš, že je to v pořádku, ale ať se de na to podívat jestli by to prošlo. Pokud jde na STK mladý kluk a má pěkně udělané auto tak si technik většinou něco najde nebo vymyslí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Zabiak ma s STK technikem bohaté zkušenosti :lool: Kurňa mam jit na STK v květnu, ale doma se mi válí RS křídlo a chci ještě koupit sportovní podvozek, tak to vidím, že radši až po STK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Bohužel mám. :lool: . Tak křídlo s tím by problém nebyl, ale s podvozkem určitě počkej ať nedopadneš jako já. :lool: A to křídlo taky ten měsíc počká. Jistota je jistota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 ja měl taky problem na stk nemohl jsem najet na kanal nebot měl vysoké obruby tak mě řekl at tam aspon kouskem couvnu hodni to chlapci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.