Guest izik Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Zdravím. Když zastavím a vypnu zapalováni, tak se po vypnutí motoru, asi po 1-2 sekundách, ozve takové odpšouknutí ( zvuk "puf " ). Jakoby se odněkud odpustil tlakový vzduch. Neumím to asi líp popsat. Nesetkal se s tím někdo ? Mám Octavii 1,9 /81 KW / 2002 Dík za každou odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Podle me to bude chcipaci klapa na egru.Je to uplne normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest izik Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Podle me to bude chcipaci klapa na egru.Je to uplne normalni Jo ? To by bylo dobrý. Mám to krátce, tak ještě netušim co to má dělat a co to dělat nemá. Mám zatuhlý klapky v turbu, tak jsem myslel, že by to třeba mohlo souviset. Dik za odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 jestli mas zatuhle naklapeni tak je nejlepsi to dat hned vycistit a podlozit.jinak to turbo za chvili odpravis a muzes oddelat i motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Uklidním tě motor pšouká i mě :D s funkcí turba to v tomto případě nemá souvislost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.