Guest Marconato Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Zdravím Vás pánové, potřeboval bych poradit. Volal mi známý, že má auto rovnou z firmy na prodej a řekl mi tyto věci: Škoda Octavia, 1,9 Tdi Rok výroby: konec roku 2009 Jedničková řada, klasická výbava Najeto: 170 000 Km jeto hlavně dálnice + město, žádný polňačky.... vše servisováno dle servisní knihy nebouráno - žádný viditelný škrábanec Mám čas do středy zda říci ano či ne, pak to jde to AAA za okamžitou hotovost 145000,- Tuto cenu chce u po mně. Pokud máte chvilinku co si o tom myslíte? Sám jsem se díval jak se tyto novější jedničkové Octavie pohybují a je v tom velký rozptyl od 140 až po 200000,- A nevím v jakém je to stavu, tady vím, že to bude určitě v pořádku, jen nevím, jestli se nedá za podobnou cenu koupit něco lepšího. Díky za Váš čas a pěkný den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Já si myslím,že Ačka mu za ní 145tis. určitě nedají.To mu možná slíbili,ale bude rád za 110 - 120 tis.Ale za 140 tis. jí asi vezmi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Presne tak, AAA ti povedia tolko kolko chces pocut. Ked ale pride co k comu, tak je cena hned vyrazne nizsia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 taky si myslím, že ho áčka nakonec "trochu" stáhnou...tak mu za ni nabídni 140 000Kč s tím že ji bereš a je to ještě ti zbyde kačka na přepis a něco do nádrže ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Já si myslím, že takových témat tu jsou desítky, proč se nepodíváš třeba do sekce OII a nepřidáš svůj příspěvek tam?! http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1270 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 odemceno, presunuto, je to jednickova octavka Miso :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.