dawis.s Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Zdarec panove. Mam Octavu 1,9 rv 05 a nastal u ni problemek : z niceho nic prestal jit vnitrni ventilator (nejde ani na jednu polohu) a jeste nejde zadni sterac. Uz jednou jsem to resil ale nejakym zahadnym zpusobem se to rozchodilo a ted se to opet pokazilo. Nema nekdo z Vas pro me radu jak a co s tim udelat nebo kde je zakopanej pes? Diky za vsechny rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Poistky jsou OK... potom diagnostika ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawis.s Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 pojistky jsou v pohodě - vyměněný za nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ty stěrače jsem taky řešil koukni sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 a jde do pojistek 12V??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawis.s Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 zajel jsem s tím do servisu napojili jsme auto a chyby které se zobrazovali nebyli kritické, nicméně problém byl vyřešen, jedná se o slabou baterii, kdy chytrý systém vozu zablokuje určité okruhy spotřebičů v tomto případe zadní stěrač, ostřiky skel a ventilátor topení. dobíjení auta odkontrolovano vše v pořádku, jen problém byl v té autobaterií která nedrží potřebnou kapacitu i tak dmoc íky za radu, i toto pro jistotu ještě nechám projít kontrolou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DaS1 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Ahoj , řeším teď ten samý problém, nicméně baterie je nová 3/2014. Je ještě jiná možnost závady? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.