stenly Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Nazdar kamarati. po dlhsom čase vam sem predstavim nie tak uplne moju (zatial brachovu) Octaviu Combi MR 2006 vlastnime ju uz druhy rok, po prvom majitelovy ktory bola starsia pani takže auto je ako novučičke a bolo o neho pekne starane. je to čierna metaliza. Vybava ani neviem aka ale ma to predne el. okna, central, PP, radio Stream, ma to kolesa :P a hlavne to jazdi za slušny penaz :D :D , na auto som dal zatial len folie. inak všetko seria Motorizacia 1,9TDI 77kw zatial uplne bez akejkolvek poruchy. jazdim na aute hlavne dlhe trate a spotreba ako od vyrobcu zatial najazdenych cca 45 000km za 2roky za 4,6l/100km v priemere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 parada,vitam te tady!Takove krasne a zachovale auto se tezko hleda ;-) Tak at dela radost ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 diki moc... som rad ze som tu... dufam ze sa tu vela veci dozviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 nějaké plány do budoucna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 na to ze je to po pani tak to neni ani pobouchany.... pekna.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Plany do buducna? tak urcite to chcem CHIPNUT .. na leto uz mam 17" kolesa z jednickoveho SUPA, urcite dorabka tempomatu a mozno casom budiky z maxikom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 dalsi slovak vitaj ;) octa pekna cierna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Vitej, pěkna a zachovala oktavecka. Tak ať dělá jen radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 asi to dlho nevydrzim a musim sa pochvalit. za posledne 2 tyzdne sa dialy menšie zmeny. takže poporiadku. za prve: zadnu SPZ som nalepil obojstrannou paskou od Patexu prednu SPZ som nasroboval za druhe: Octavku som uz prezul na leto.dostala nove papučky MICHELIN PRIMACY 3 225/45 R17 kolesa origo skoda SOLID 17" so Supa, dufam ze budem spokojny. a za posledne: na cele auticko som pozhanal nove znaky SKODA. par foto na inspiraciu. Kolesa su nanovo striekane do nejakeho sedeho odtienu od BMW plus do tej istej farby som striekal aj masku :P dufam že sa bude pačiť minimalne tak ako aj mne. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 tak za mna to je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 souhlasím s lumi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 jestli budes delat tempomat,, mam doma podvolantovku s podporou... za par kacek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 a teraz bude trosku laik... čo je to podvolantovka??? pribliz mi to ... v jednickovej Fabke som mal len tu pačku na smerovky inu... v Octe to je inak?? :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 jasne :D potrebijes jinou jednotku, podle toho jakou tam teda mas... je to ridici jednotka pod volantem je do ni vse zapojene.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 :P :P :P no tak nemožem vedieť všetko :D :D ale tempomat budem davať do ruk Honzovy.. neviem ci poznaš už mi dorabial vo Fabke tempomat a tiež aj MAXIK ... a verim mu ... vravel že ma všetko potrebne na prerabku. ale dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ahoj,máš ji šik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) ty kola jí seknou. Pokud máš v plánu budíky s MAXIDotem z novějších verzí, tak na to bacha ;) jde to, ale neumí to každý. mrkni ke mně do vlákna, taky jsem tuto výměnu podstoupil ;) EDIT: s těma Michelin Primacy... máš nové nebo jeté? Řešil jsem to tehdy se zdejším členem Shotik, kdy jsem mu přivezl 17"Pallasy z Německa s těmito gumami a nakonec strašně hučely Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 potvrzuji honzovu informaci o hucakach primacy. Dneska mam contiky a cajk .) Jinak octavka pekna , solidy se mi libi ale mozna bych je nechal ve stribru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ahoj Stenly, gratuluji k novému autu. Kola tomu moc hezky sedí a znaky taky. Co se týče toho kilometrického nájezdu a roku výroby je to naprostá bomba, prtože taková auta bývají nejlepší. Sám jsme v roce 1990 koupil po důchodci za 25 000 Kč oranžovou Śkodu 120L r.v. 1979 s najetými 42 000 km a byla to nejúžasnější auto, perfektně zajeté a jelo jako drak Dodnes na něj s láskou vzpomínám a prodával jsem ho s najetými 101 000 km a nikde nic neukáplo a vše fungovalo jak mělo. Jen to řízení nebylo hřebenové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 honza9007: určite do tvojho vlakna nakuknem... a uvidim ako sa rozhodnem... pneu mam funglovky a na nich zatial najazdenych cca 30km.. o hlucnnosti sa budem vediet vyjadrit tak o 2 tyzdne idem na dlhsiu cestu a uvidim ako sa chovaju na dialnici .. Pentadius: nazdar chlape... asi som to tu zle napisal.. auto a momentalne najazdenych 192 000km ale doma ju mame uz druhy rok a my sme na nej za dva roky najazdily cca 45 000km... za ten cas sa menila len komplet spojka.. inak motor ide ako hodinky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 pokud jsou nové, není třeba se toho bát. Shotikovy pneu už něco měla za sebou (dle prodejce však asi jen 5tkm ), ale nikdo neví, jak se k nim předchozí majitel choval. Takže to ber jen jako možné varování, ale je třeba možný, že ty nový pneu Primacy 3 (shotik tam měl tuším jen Primacy) mají i jinou technologii výroby. Ale ruku do ohně za to nedám :D jj mrkni ke mně do vlákna, případně mi i napiš, kdybys něco potřeboval vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 No a kedže auto vlastnila pred nami staršia pani..tak lak auta je v dezolatnom stave a auto bolo umyvane 5rokov stale len v myckach pod kefami... takze nemusim ani pisat v akom stave to je... včera som dal znamemu auto do ruk aby mi obnovil lak.. a to ze je fakt macher.. zatial jedna foto ako ochutnavka z dnesneho dna.. ked to bude kompletne hotove nahadzem viac fotiek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 kamarati... konečne som sa dostal k fotkam z leštenia laku... tak sem trosku foto pridam ... rozdiel pred lestenim a po lešteni sa neda opisať slovami.. ved posudte sami. a nakoniec finale leštenia.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Hmmmm, parada Ak sa mozem opytat, kde ti to lestili? Staci iba okres ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Nadhera, jako zrcadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Kyselinka: leštil mi to kamoš a okres Humenne. Presovsky kraj bruno: jj presne ako zrkadlo.. priatelka sa ma teraz aspon kde na seba pozerať :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Tak to je brutal!!!Za me uplne masakr!At ti to vydrzi takhle dlouho ;-) Taky bych chtel :-( fakt zavidim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Dobrá práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 co to stálo, čím se to dělalo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.