Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Ojel jako ojel, nebo ojel jako OJEL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 tak dnes som nakupil pre moju lasku par novych dielov...a vecer sa ide na vymenu.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Tak jedna momentka mojej lasky :P .... len tak skoro rano o 6tej v Poprade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 vie mi niekto poradit ako rozoberem tie listy na dverach ??? co aj okolo palubovky a tahaju sa az na dvere a aj na tadne dver??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Dole tapacir dveri... A listy su zavarene v tapacire :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Jj dik ;-) uz sa mi podarilo nájsť navod.... Len mam otázku ako to nalepim respektive s čím by to bolo super nalepiť naspäť ;-) aby sa to neodlepilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 (upraveno) Najlepsie je to zavarit zvarackou na plasty no chalani to davaju aj na skrutky pripadne lepia tavnou :) Ja osobne som to dal zavarit, ale ak nemas taku moznost daj to na samorezky :) tavnej ja osobne moc neverim ;) Upraveno Srpen 24, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Ja som ich skrutkoval a poistoval mamutom do zavitu...a drzia zatial ako pribite ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Na samorezky??? Musim to ešte nejako premyslieť ;-) a drzi ti to pekne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 jj dej to na srubky kratke ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Ano drzi to pekne, no zalezi ako odvrtas tie listy, aby si moc neponicil tie umelohmotne kolicky, do ktorych potom budes davat samorezky. Videl som uz listy, hlavne tie, ktore uz boli namontovane na samorezky a zmontovane dolu a tie boli uz dost zodrate a roztiahnute. Pocul som, ze casom sa mozu tie samorezky, vahou tych podloziek a otrasov, postupne uvolnit, preto radsej kup lepidlo mamut a trosku natlac do tych kolikov a potom namontuj samorezku....potom sa to uz nema sancu uvolnit. Mamut drzi ako kamen Inak niekde tu na fore bol aj na to navod, s presnym popisom velkosti samoreziek, robil som to podla toho, len to uz neviem najst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Já to páječkou vždy zatavil zpět a následně pojistil tím elektrickým tavným lepidlem. Dělal jsem to tak už X-krát a drží to bez problémů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 K pajke nema kazdy pristup, no samorezky kupis hocikde A niekto tu tusim aj spominal, ze tie lepene tavnou pistolou sa casom zacali odlepovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) No to jo, při horku v autě v letních dnech dokonce může i z části kapat. Ale když to nelepíš JEN tou tavnou pistolí, je to OK :) Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Okej dakujem veľmi pekne za rady a za vaše skusenosti ;-) zajtra sa do toho pustim ked budem stíhať pred nočnou a som zvedavy ako to dopadne ;-) potom nahadzem foto alebo napíšem skusenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Pekna Zeptam se te na tu obnovu laku, zmizeli ti ty "kolecka" z mycek a nejake nehluboke skrabance? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Zikmeister ano zmyzlo mi z laku uplne všetko ;-) vsetky tie kolečka z myčiek jemne škrabance a dokonca aj tie hlbšie zmizli. Z obnovou laku som spokojny nadovšetko. ;-) Inak nič nestiham ale dnes som konečne rozobral všetky tapece v aute a už som stihol aj na troch lištach zbrusit dolu starý lak strieborny očuchany. Dufam že zajtra po práci stihnem zbrusit ostatné lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 To je luxus! A nejaka firma co to dela, dal bys link treba? Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 zikmeister: velmi rad by som ti sem dal nejaky link na firmu alebo nejaku adresu ... ale robil mi to kamarat...ktory to robi mimo svoju pracu ako konicek... ma velku klientelu... ale nema žiadnu stranku ani nič podobneho... Inak konečne som sa dostal k PC... lebo cez mobil mi sem nechcelo nahrať fotky.... a už mam cely interier spraveny podla mojich predstav.... a samozrejme som konečne po dlhom Lete navoskoval cele autičko :P a ešte trošku toho exterieru :* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Vypadá to dobře, budeš dělat i rámeček kolem radia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 ramček ma tiež napadol... ale neviem si to predstaviť ako to bude vyzerať aj z ramčekom.. a potom by to chcelo aj ramcek okolo riadiacej paky aj popolnik asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 To sis delal sam ty listy? Me ted bude cekat ramecek, popelnik a okolo radicky a prave nevim zda mam zkouset sam nebo dat nekam do lakovny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Robil som si to všetko relatvne sam.... len to lakovanie robil kamoš doma na dvore... a preto to trvalo tak dlho... ja som mal vela prace a on tiež ... a čakal som kedy bude mať čas mi to nalakovať... lakovane to bolo kompresorom klasicky... žiaden sprej ... ramček uvažujem aj Ja... lebo ma nato namotal kamarat že by to bolo lepšie... len ja si to nejako neviem predstavit ako by to mohlo vyzerať... nemate niekto nejake FOTO ?? ..ked to už tak niekto ma ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 ja ten ramecek mam, ale mam i columbuse takze to vypada daleko jinak nez se streamem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2014 s Columbusom to musi byť Krasa... :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Nemam aktualni foto - toto je s amundsenem, ted je tam columbus :) Hlavne ted budu nechavat prestavit na climatronic tak potrebuju nekoho sehnat aby me nalakoval novej ramecek a idealne ten zbytek coz je popelnik a ramecek radicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Dobrý ;) Jojo, můj rámeček ze staré OII, který jsem si spolu s celým interiérem lakoval, který si vzal Honza, teď ho máš ty a brzy skončí zase jinde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.