Titleist Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Hoj, v autě mi svítí oranžově kontrolka serva, ale servo normálně funguje. Nevíte co by to mohlo způsobit? Zvykl jsem si, že to občas na zku.ený silnici spadne na ten záložní systém a při dalším startu už to zase zhasne. Ale teď to svítí pořád. Nemůže to být tím, že jsem včera měnil kola? Příp. co jinýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 neodpajal si baterku??? skus vytocit plny pravy/lavy prejdi par metrov a mala by zhasnut. ak nezhasne tak jedine napojit na diag ta by mala odhalit chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Titleist Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 neodpajal si baterku??? skus vytocit plny pravy/lavy prejdi par metrov a mala by zhasnut. ak nezhasne tak jedine napojit na diag ta by mala odhalit chybu ;) Neodpojoval. Zkusím dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Titleist Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Tak jsem byl na diagnostice. Vyhodilo to vádné čidlo řízení. S největší pravděpodobností prej výměna celýho řízení za 20k. Je to možný? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Ještě mě napadá. Měřil jsem pneu a vlevo jsou výrazně měkčí než vpravo. Nemůže to být od toho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 U face O2 od MR2010(servo typu 1K0) to vyřeší na 99% nový software. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.