Přejít na obsah

Octavia Combi , Elegance

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Dneska krasne pocasi vylakalo i policajty, ja jsem to mel bohuzel (bohudik) za 200kc. Cihali za bukem v karlove studance.Na stopce jsem nezastavil vozidlo. Ikdyz byla na asfaltu znacka pouze dej prednost v jizde byla tam zasita i stopka.Asi je to jejich flek protoze zastavili semnou i dalsiho ostravaka s avensisem.nastesti nebyl pan policajt zadny blbecek.Priste si na to misto dam vetsiho majzla:)

post-28247-0-85825100-1394389886_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Teklo to z toho hodně protože od výroby to určitě nikdo nečistil.Jo jo clay nemám a při leštění to bylo znát ale i tak jsem byl s výsledkem spokojený. Určitě si ho budu muset koupit a výsldek bude top . Jinak značku leštěnky ani neznám protože otec pracuje s autama tak mi přivezl něco z lakovny. Jinak jsem na to ještě šoupnul vosk od želvy.Vím že není nic moc ale musím ho vypotřebovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Dneska jsem po delší době trošku protáhnul motor a všimnul jsem si že (na 3 a 4 rychlostní to jde nejvíc poznat) auto táhne plynule až do cca 3tis, pak cítím mírné uvadnutí výkonu (neškube to) a zase při cca 3100ot/min to tlačí dál. Nevíte čím by to mohlo být?

PS: turbo vyměněno cca 2 roky zpět.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...