Přejít na obsah

klimatizace


Doporučené příspěvky

Návštěvník

no.. na mnohych strankach som sa docital, ze podobne prejavy ma kompresor, ale taktiez aj to, ze samostatny regulacny ventil kedysi nebol k dostani. a vzdy ked niekto prisiel do servisu s tymito priznakmi, menil sa cely kompresor, hoci mohol byt problem len v regulacnom ventile.

 

nehovorim, ze je to tvoj pripad. Ale ako zistit, ci ma vyznam vlozit prachy len do regulacneho, alebo rovno vymenit cely kompresor, aby mal clovek istotu, ze nevyhodil peniaze zbytocne.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj kluci, já mám problém se svojí klimačkou na sharanovi TDI 2005tka. Když je nahřátý na sluníčku, klimu nezapnu, resp zapnu ji a ona se vypíná a zapíná za jízdy, tahá to za motor, nechladí... Jakmile ale stojím pod stromem - ve stínu, nemá problém se sepnutím po startu. A to se můžu hrkat po městě, vypínat a zapínat motor, je v poho. Musím ji ale zapnout ve studeném autě. Mám nový kompresor, tlakové čidlo, snímač intezity slunečního svitu a pořád nic. Ještě je možná vadné čidlo na výparníku? Ve VW si nevědí rady - jejich typy jsou poslední tyhle dvě čidla. Počítač psal chybu něco ve smyslu vadné elektroinstalace či co. Máte někdo nějaký jiný typ? Díky!

Odkaz ke komentáři

jj mám obě dvě čísla na nálepce... No pokud je chyby v množství náplně, tak to museli naplnit dvakrát špatně. Na jaře - když jsem jí dělal servis a před pár týdny po druhé, když jsem měnil kompresor. Kámoš, co ma staré galaxy - jemu mechoš říkal, že se neplní podle štítku, nýbrž o 100g méně. Takže doporučuješ ji vypustit a znovu nafouknout? Ok, ale pojedu do jinýho servisu...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...