marekczek Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 ahoj, jak poznám kolik mám chladicí kapaliny u klimošky? díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 na plnicce, kde ti to odsaji a zvazi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 pokud jí máš málo, mín to chladí, víc asi sám nepoznáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 jj dík, za 2 roky asi neubyla... při montáží stylingu, si to nechám radši čeknout... každopádně solidně zapáchá, tak zkusím vyměnit pilovej filtr a prostříknout to valeem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Ja ji doplnuju kazde 2 roky a vzdy tam chybi dost. V servisu rikali ze OII je na to nachylna.Dezinfekci kazdej rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 OII má vadu chladiče a většina starých chladičů s víčkem uchází, řešení je výměn za nový druh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Muže někdo poradit na octavii fl rok 09 klimatizace funguje ale kdyz pridam teplotu na 25 stupnu,tak leva strana ok a prava fouka porad studena.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 davidek.c: neřešíš to už nějak dlouho? ;) je to manuální nebo automatická klimatizace? myslím, že by to mohlo vypadat na nějakou klapku, resp. štelmotor klapky. Ale víc Ti k tomu asi napíše Rolbař ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 ne ne neresim....to je poprve a auto je tatika.....zjistil jsem to az ted.....automaticka klima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Zdravim mam O1 manual climošku jen to AC ,meni se to nejak nebo taky cisti ? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 ne ne neresim....to je poprve a auto je tatika.....zjistil jsem to az ted.....automaticka klima aha, měl jsem pocit, že jsem to už někde četl... ale pokud ti to na jedný straně fouká dobře a na tý druhý straně ne, může být chyba v elektromotoru otevírání příslušné strany klapek. Ale to jsou jen moje dohady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 špích bych to viděl na teplotní čidlo, ale dúkladná diag prozdradí více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 ok kluci diky.....zajedu do servisu a uvidime.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milossek Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Zdravím kolegové, prosím poradíte mi, mám Octávii II 2007, včera jsem zapnul po zimě klimatizaci (manuální) a nic se nedělo. Jen se rozsvítila dioda na tlačítku a chlazení žádné. Regulátor jsem dal na nejchladněji a nic. Stalo se to někomu a čím bylo? Popř. cena opravy? Předem díky. MIloš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 tak vypadá že sprej pomohl...... milosek: dopln kapalinu, zkus jestli ti vše těsní, můžeš mít i vyhořely kabel k tlačítku (měl jsem to u pola...) nemohl jsem za boha přijít proč mě klima nejela :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 to vypadá buď na ušlé chladivo nebo kompresor KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milossek Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 to vypadá buď na ušlé chladivo nebo kompresor KO to marekczek i rolbař, děkuji za odpověď, objednal jsem se do škodováckýho servisu, hledat příčinu s domácím vybavením, to nedám. Snad to bude jen prázdné médium, kompresor už by byl trošku víc nákladnější. Uvidíme. I tak díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milossek Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 to vypadá buď na ušlé chladivo nebo kompresor KO Tak jsem byl v servisu a byl to netěsný chladič klima. Je na něm taková plastová zátka a tam to fičelo ven. Takže ho vyměnili a zatím klima funguje. Doufám že to bylo jen toto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Môžeš mi prosím ťa napísať cenu koľko to všetko stálo? Teda,ak to nie je tajné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flukes Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Tak mi dnes bylo receno ze utika klima u te zatky, to se neda opravit? Auto stare 4 roky, to je fakt sila! Umi nekdo levne chladic klimatizace na OII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 opraviť sa to nedá,jedine výmena za novší typ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flukes Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Vzhledem k cene super. Nevis kod toho dilu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milossek Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Môžeš mi prosím ťa napísať cenu koľko to všetko stálo? Teda,ak to nie je tajné... no, chladič (druhovýroba) stál kolem 2600Kč, práce 1500Kč, médium 500 Kč, barvivo 800Kč, nějaký tlakový zkoužky před a po montáži asi kolem 600Kč, nějaký drobný materiál celkem jsem platil asi 6200Kč :-( Tak mi dnes bylo receno ze utika klima u te zatky, to se neda opravit? Auto stare 4 roky, to je fakt sila! Umi nekdo levne chladic klimatizace na OII? to jsem měl přesně já, kolem té plastové zátky a nelze to prý opravit, a auto mám r. 2007. prý je to u OII časté. Dali mi tam celý hlinikový nebo nevím z čeho, bez zátky, vše vypadá zaletované, tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flukes Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Nasel jsem 1K0 820 411G HELLA-BEHR za 2600Kc, v servisu chteji za samotny chladic cca 6600Kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Čau, taky se dívám po těch chladičích klimy a ten co jsi uvedl se dá sehnat ještě o něco levněji. http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0820411q-chladic-klimatizace.html nebo www.cc-autodily.cz/kondenzator-chlad-pro ORIGINAL: http://www.cc-autodily.cz/kondenzator-chlad-pros-3_3?brand=SKODA&model=OCTAVIA Chtěl bych se zeptat jestli se daji výše zmíněné použít i pro 1.8 TSI (r.v. 2007). Nechci zakládat nové vlákno, tak použiju tohle... Chtěl bych se zeptat co byste dělali v mé situaci. Klima mi nechladí (dvouzónová aut.), chladič klimy je 'odborně' opraven (po ťukanci na předek) a chybí médium. Diagnostika žádnou chybu nehlásí. Jde mi o to, jestli má cenu doplňovat chladivo, když byl chladič už opravován. Nebo to rovnou chladič vyměnit? Případně jestli někde v Ostravě je nějaký servis (nemyslím autorizovaný), který je schopen dát za rozumný peníz radu co s tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 určite by som zobral origo a nie Čínu...myslím,že pasuje na všetky O II,ak sa mýlim,tak ma niekto prosím opravte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Tlakova skuska by mala prezradit,ci vymenit alebo nie.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 keď už máš ten chladič opravovaný a je to ešte starý typ s bielou zátkou,tak by som ho rovno vymenil,lebo skôr či neskôr ťa to čaká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Teď jsem se byl podívat a je to ten starý typ s tou bílou zátkou. Zkusím zjistit, kde udělat tu tlakovou zkoušku, ale ten chladič nejspíše půjde na výměnu. Doufám, že to nechlazení je způsobeno jen nedostatkem média a tím chladičem, kterým to může utíkat. Ještě jsem si všimnul, že po vypnutí motoru v motorového prostoru to 2x zapípá (zacvaká). Řekl bych, že to jde od kompresoru... Jdu hledat co by to mohlo být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Já jsem koupil Valeo za nějakých 2200,- a jsem spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.