Radim84 Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Tak jsem nechal doplnit klimu, protože tam nic nebylo + bylo v háji čidlo tlaku klimatizace. Není tam netěsnost, ale kompresor je asi v pr... vůbec se nesepnul Díky za vaše rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 tak at ti to natlakují a změřte to ne? no jestli si ji ta neměl a pouštěl to, tak je po kompresoru no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest matavit Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Zdravim. mam sice vw caddy , ale motor je z OII, 1,9 TDI PD 77kW, BJB. a odisiel mi klimakompresor, kupodivu az teraz pri 165 tisic km. povodny tam bol Zexel 1K0820803N, ale zevraj casto odchadzali, tak sa nahradzuju, a teraz otazka, ktory vybrat? Valeo, Sanden alebo Delphi??? chcem ho objednat odtialto, moze byt?: http://www.skoda-dily-skladem.cz/vyhledavani/?search=klima&go-search=OK&page=2'>http://www.skoda-dily-skladem.cz/vyhledavani/?search=klima&go-search=OK&page=2 diky za rady, martina Zdravim. mam sice vw caddy , ale motor je z OII, 1,9 TDI PD 77kW, BJB. a odisiel mi klimakompresor, kupodivu az teraz pri 165 tisic km. povodny tam bol Zexel 1K0820803N, ale zevraj casto odchadzali, tak sa nahradzuju, a teraz otazka, ktory vybrat? Valeo, Sanden alebo Delphi??? chcem ho objednat odtialto, moze byt?: http://www.skoda-dily-skladem.cz/vyhledavani/?search=klima&go-search=OK&page=2 diky za rady, martina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 volil bych Sanden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak jsem byl nedávno v servisu a tam mi řekli, že klima nefunguje. Ale zvláštní je že chladí, málo ale chladí. Myslíte že bude stačit doplnit chladící medium? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Mne také občas chladí a na 100% je to klima kompresor :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza91 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Mám stejný problem. Přes to bílé víčko chladiče mi unikalo to mediu. A jelikož to medium funguje jako mazáni klimakompresoru, tak se mi zadřel a je v háji. Novej stojí raketu :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 ja to kazde dva roky doplnuju a mam pokoj,zatim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 cim cistite klimu? pouzivate niekto tie spreje? aky zvolit? ten co strieka svoj obsah len do interieru, a dava sa za predne sedadlo, alebo tie penove ktore sa aplikuju hadickou na vyparnik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 http://www.moto-oleje.cz/valeo-cistic-a-desinfekce-klimatizace-valeo-clim-spray-125ml/produkt-1036/ super věc :-) dáš na vnitřní okruh plnej kotel na přední skla a přední větráky necháš to tam 15 minut a pak větrat...pohoda fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 tak asi to vyskusam, odporucas vymenit aj pelovy filter? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Strbco Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 chalani idem sa vas opitat mam problem s klimatizaciou na vagu mi ukazuje ze je nedostatok freonu v klimatizacie ze je po uroven je mozne ze mi nebude vobec chladit klimatizacia a nebude sa spustat ventilator klimatizacie. mam dvojzonovu automaticku klimatizaciu dakujem za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 chalani idem sa vas opitat mam problem s klimatizaciou na vagu mi ukazuje ze je nedostatok freonu v klimatizacie ze je po uroven je mozne ze mi nebude vobec chladit klimatizacia a nebude sa spustat ventilator klimatizacie. mam dvojzonovu automaticku klimatizaciu dakujem za radu Sam jsi si odpovedel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasS Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Zdravim, pri aktualnich vedrech mam pocit ze klima malo chladi. Pri merani teploty ve vydechu som nameral 16°C Namerane po cca 10km, klima nastavena na AUTO/teplota LO. Klima bola doplnena 8/2012, kabin. filtr 03/2013. Pripadne ake hodnoty a kde nacitat vo VAGu - tlak media, tlak kompresoru.... Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Něco podobného jsem resil i ja dost dlouhou dobu a na konec pomohla výměna kompresorů a ted si vyslovene uživam chladu v autě ja osobne to Vidim na kompresor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Ahoj, nejdříve klima nejela vůbec, nechal jsem doplnit medium, bylo to úplně prázdné, pak v servisu zjistili, že je nejspíš vadný čidlo tlaku, vymněněno. Ted diagnosika ukazuje chybu: 00819 - High Pressure Sensor (G65) 009 - Open or Short to Ground Typuju vadnej kabílek, setkal jste se s tim někdo, může mi někdo říct kterej kabel to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 viděl bych to na vadný čidlo, bylo použito originál??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tak popravdě řečeno netušim, stálo 1100. Spíš to mechanik viděl na kabelovej svazek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 no můžete zkusit, ale jako 1. bych se podíval na oxidaci přímo v tom konektoru rozebral (vypinovat) a vyčistit ho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 zkus jeste jednou jiny cidlo, uz se mi stalo, ze i novy bylo spatny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
klecka Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Zdravim,jak asi trvá náběh klimi než začne chladit? O II 1,9 tdi 2008,moc ji teda nepoužívám ale když po dellší době tak to trvá cca 5-7 minut v těhdle vedrech jinak je plněná a je to stejný jako před tím.(před tím jsem měl opla a tam chladila cca do 30ti vteřin tak nevim)Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Zdravim vsechny. Nevim jestli tuto mou otazku vkladam do spravne rubriky ale potrebuju trochu pomoct. Odesel mi kompresor, mam 1.9tdi 77 kw s DSG a mam tam Sanden 1K0 820 808 FX dle etky. Ve škodovce mi rekli ze si mam vybrat radeji jineho vyrobce. Tenhle je pry dost poruchovy. Muzete mi poradit kompresor od jineho vyrobce? S konkretnim etkovym cislem at neudelem chybu. A neznate nekoho spolehliveho od koho by se dal za rozumnou cenu koupit kompresor novy??? Dekuju za vasi pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Zdravim . Tak kompresor sem objednal ale mam jeste jednu otazku. Je nutne vymenit vysoušeč kłimatizace v chladici??? Pro jistotu mi prosim mapiste co vsechno je nutne jeste vymenit a jaky je postup. Dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 pokud se nezadrel jakoze by byl system plny pilin. Tak ho tam vrzni, napln a chlad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Pred tydnem jsem cistil aut.klimu. Vse OK,ale kdyz zapnu ECON,tak se line strasnej smrad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan.lukac Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Ahoj, potřebu poradit. Nechladila mi klima (prý netlakoval kompresor). Nechal jsem ho tedy v servisu vyměnit. Nyní sleduji že opět přestává chladit. Věc které jsem si všimnul je, že barvivo uniká z vypouštěcího šroubku oleje na kompresoru. Jsou dvě přičiny, buď je v systému vysoký tlak a chladivo se dere ven přes pojišotvák což je poblíž onoho šroubku nebo netěsní ten vypouštěcí šroub. To má ale nějaký důvod, je možné, že by systém byl špatně vypláchnut a zanesl se vysoušeš klimatizace? Nevím jak mám postupovat, v servise mi jistě poradí vyměnit chladič a podobné nesmysly. Na kolik je pojišťovák nastaven? Mohu tlak kontrolovat kontinuálně během jízdy přes diagnostické menu climatroniku. Jaký je maximální provozní tlak? Také jsem si všimul, že při maximálním výkonu kompresoru vzroste okamžitá spotřeba o cca 0,5L nafty. Je to vpořádku? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan.lukac Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 Nevíte někdo prosím, jaká je podmínka spuštění ventilátoru při chlazení klimatizace u OII 2005 Climatronic? Je to podmíněno tlakem v soustavě? Mám podezření že se mi ustřihnul kompresor při zadření. Dle diag. řídící napětí do kompresoru jde, tlak se nehne a ventilátory se neroztočí. Jde pouze slyšet při zapnutí AC cvaknutí z motoru (zřejmě relé). Asi byl uník a nevěnval jsem pozornost syčení v interiéru při zapnuté klimě. Teď zjištuji zda je opravdu kompresor KO. Předpokládám, že z venčí se to poznat nedá, pouze po demontáži kompresoru... Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Ahoj. Menil uz niekto v domacich podmienkach regulacny ventil na klima kompresore? Zaujimalo by ma, ci je nutna demontaz celeho kompresoru kvoli pristupu, alebo sa to da nejako gynekologicky aj bez demontaze. Mam OII, 1,8 TSI, r.v. 2010. DIk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 u některých motorizací lze gynekologicky, ale je to celkemnáročné, daleko snažší je demontáž, tak jako tak musí být klima odsátá a alespoň nedostaneš olejovou sprchu, popřípadě olejovofosforeskovou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 No, mam to bez farbiva, tak......musim na to pozriet, ale asi sa demontazi nevyhnem. Ide uz len o to, ci to pojde odspodu bez nutnosti rozobrat cely predok. Reg ventil risknem ebay. Mam pomaly nabeh klimy, na volnobehu v minutach......ak vobec. A celkovo slabsi vykon. Aj ked je po naplneni, bez unikov. Verim, ze to bude len ten regulacny..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.