Přejít na obsah

vyhřívané sedačky

kecut

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřebuji poradit. Koupil jsem si vyhřívané sedačky do octavie I ale nevím jak je zapojit a jakou elektroniku k tomu ještě potřebuji. Poradite někdo?

Ahoj no nejlepší je hledat v inzerátech buď tady a nebo na starým foru musíš koupit komplet kabeláž + jednotky výhřevu dělají se buď jako samostatné jednotky (2ks) a nebo jako jedna společná a potom spínače na palubku a toe asi vše taky jsem to takhle dělal vše mi vyšlo asi na 1500kč

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Ahoj no nejlepší je hledat v inzerátech buď tady a nebo na starým foru musíš koupit komplet kabeláž + jednotky výhřevu dělají se buď jako samostatné jednotky (2ks) a nebo jako jedna společná a potom spínače na palubku a toe asi vše taky jsem to takhle dělal vše mi vyšlo asi na 1500kč

Čao, mám problém, přestalo mi fungovat vyhřívání sedačky u řidiče, u spolujezdce funguje, kde hledat chybu. vyhřívání je originál z výroby, 1.9tdi 2002.

Odkaz ke komentáři
Asi přerušení někde v dečce ,rozčalounit a podívat se a máš dvě možnosti opravit nebo vyměnit ;)Ale před tím bych zkusil přehodit sedačky ,řidič za spolujezdce a odskošet jestli jede a neni chyba ve vedení nebo v relátku :rolleyes:

dikec, mrknu na to :P :) ;) snad to bude vedení nebo relátko, bo na to rozčalounění ,co sem viděl na netu nemám čas ni nervi. zdarec :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...