kecut Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Ahoj, potřebuji poradit. Koupil jsem si vyhřívané sedačky do octavie I ale nevím jak je zapojit a jakou elektroniku k tomu ještě potřebuji. Poradite někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Ahoj, potřebuji poradit. Koupil jsem si vyhřívané sedačky do octavie I ale nevím jak je zapojit a jakou elektroniku k tomu ještě potřebuji. Poradite někdo? Ahoj no nejlepší je hledat v inzerátech buď tady a nebo na starým foru musíš koupit komplet kabeláž + jednotky výhřevu dělají se buď jako samostatné jednotky (2ks) a nebo jako jedna společná a potom spínače na palubku a toe asi vše taky jsem to takhle dělal vše mi vyšlo asi na 1500kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nalim Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Ahoj no nejlepší je hledat v inzerátech buď tady a nebo na starým foru musíš koupit komplet kabeláž + jednotky výhřevu dělají se buď jako samostatné jednotky (2ks) a nebo jako jedna společná a potom spínače na palubku a toe asi vše taky jsem to takhle dělal vše mi vyšlo asi na 1500kč Čao, mám problém, přestalo mi fungovat vyhřívání sedačky u řidiče, u spolujezdce funguje, kde hledat chybu. vyhřívání je originál z výroby, 1.9tdi 2002. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 (upraveno) Asi přerušení někde v dečce ,rozčalounit a podívat se a máš dvě možnosti opravit nebo vyměnit ;)Ale před tím bych zkusil přehodit sedačky ,řidič za spolujezdce a odskošet jestli jede a neni chyba ve vedení nebo v relátku Upraveno Listopad 3, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nalim Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Asi přerušení někde v dečce ,rozčalounit a podívat se a máš dvě možnosti opravit nebo vyměnit ;)Ale před tím bych zkusil přehodit sedačky ,řidič za spolujezdce a odskošet jestli jede a neni chyba ve vedení nebo v relátku dikec, mrknu na to :P :) ;) snad to bude vedení nebo relátko, bo na to rozčalounění ,co sem viděl na netu nemám čas ni nervi. zdarec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.