Přejít na obsah

nalim

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

nalim's Achievements

0

Popularita

  1. tak předvstřik je v pořádku, kamoš mechanik mě řikal, že to vypadá na některý ze vstřiků
  2. Diky moc za odpověď,dám to zkontrolovat.Byl u mě totiž kamoš a jeho uplně stejná octa má prostě ostřejší zátah. Ta moje jede výborně, ale neni to jak ta jeho. Mám 5000 po rozvodech, asi to špatně naladili
  3. možná trochu blbá otázka,ale nejsem znalec. Má předvstřik vliv na to jak auto akceleruje.?
  4. taky se chystám dát auto načipovat (teď81kw) ,tak sem si to žebrování loni udělal.Jen sem zhodil kolo a podběch sem povolil jen dopolovičky a vyhl si ho ven.Šlo to dělat bobře.A co se týče jízdy rozdíl sem nepoznal (zatím).Bude to bobry až to bude načipovany.Líp se bude chladit vzduch.Bordel se mě přes to žebrováni nedostal.
  5. nalim

    vibrace až chvění

    Zdar,přesně takhle se mě chovalo auto taky.Při sešlápnutí plynu na 4 nebo 5 kolem 100km/h to začalo vybrovat a třepat se,po sundání nohy z plynu byl klid.Dal sem to kamošovi do servisu a byly uplně v pr.. silenbloky vpředu na nápravách.Po výměně v pohodě.Mám 1.9 tdi 81kw 2002
  6. nalim

    Pružiny

    dnes sem taky měřil a mám vpředu i vzadu 69cm.kola 195/65 R15 , 1.9 tdi , 2002 .Jestli jsou měněny péra, to nevím
  7. dveře musíš rozdělat a mikrospínač je součástí zámku.Za jistých okolnosti jde opravit.Já sem ho měl třeba úplně nakašu,tak sem kupoval celý zámek.Je to tady,ale úplně luxusně popsané.Prohledej sekci elektrika-mikrospínač.
  8. zdar, mě to kamoš automechanik zaslepil přesně jak pišeš, stačí plné plech zespodu pod EGR - aspoň 4mm tlusté. Nic víc s tím nedělal. Určitě je to lepší, vytahl mě ze sání 100 tun bordelu. mám rok 2002.
  9. O1 , 1.9 tdi 81 kW , 2002 - 135 000 km . realita 375 000 km. Před dvěma roky sem naletěl jak školák. Menší bazar v Praze. I tak šlape jak hodinky,akorát sem před rokem měnil turbo - typická závada.
  10. nalim

    vyhřívané sedačky

    dikec, mrknu na to :P :) ;) snad to bude vedení nebo relátko, bo na to rozčalounění ,co sem viděl na netu nemám čas ni nervi. zdarec
  11. nalim

    vyhřívané sedačky

    Čao, mám problém, přestalo mi fungovat vyhřívání sedačky u řidiče, u spolujezdce funguje, kde hledat chybu. vyhřívání je originál z výroby, 1.9tdi 2002.
×
×
  • Vytvořit...