Clint Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Zdravím ve spolek přátelé, rád bych všechny majitele vozidel Octavia, co mají chuť poznat skvělé lidi, pozval na náš již druhý sraz vozidel Octavia, který se bude konat již tuto sobotu tradičně na Lánech u Prahy. Organizaci srazu dělám sám, pro bližší informace mě prosím kontaktujte zde, nebo SZ. Sraz se koná v salónku hotelu Classic od 12:00 hodin, setkáme se u bývalého motorestu na R6 (za sjezdem na Nové Strašecí) v 11:30, kdo by nestíhal, dorazí rovnou do Lán na dvanáctou hodinu. V hotelu je možné se rozumně a chutně nadlábnout a kdo by chtěl, může navštívít sousedící muzeum historických sportovních vozů. Tak kdo chcete, doražte, těšíme se na Vás přátelé! Clint a Stanmar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 To jsou historicky octavky nebo normalka jako nase? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Viktore, to je sraz VŠECH vozidel Octavia. Sešli jsme se v Lánech a (bohužel) dorazili jen Octavie II.generace (předFL i FL), nic historického či 1.generace. Později odpoledne pak dorazila ještě i OIII Jen tak jedna pár rychlovek: z cesty... sraz na benzince v Novém Strašecí... z parkoviště v Lánech... a na závěr jedna stajlovka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 to abych vam dal letacky a ti, kteri nejsou v OC, ty abychom naverbovali ne? :) neudelame neco vetsiho v praze? nez to tristit na shellku na prumyslove, u vas kousek za prahou a taky nekteri jezdi do pruhonic hlavne doufam, ze vas vsechny uvidim v Zamberku na konci leta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Vitto, toto je "malý tradiční" sraz, který vznikl loni spontánně. Kořeny jsou na konkurenčním fóru, ale většina z majitelů vozů na srazu je i zde ;) Další sraz snad Clint plánuje na podzim, je to tak Clinte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Žamberk určitě, mám to za rohem... Doufám Honzo, že vyrazíš místo mě k nám po D11 :-) Vito: Ty si hradečák nebo proč vaše srazy verbujete do hradeckýho kraje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 protoze je to vesmes uprostred republiky, aby mohli dojet i lidi z ostravy, brna, prahy tam kde jsou nejvetsi zastoupeni, tak to musi byt nejak uprostred zaroven najit pekny vybaveny kemp, vhodny k nasemu ucelu, neni uplne jednoduchy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 to souhlas, v čr kempy to je furt low, když to porovnám i klidně 15 let zpátky s švýcarskými či rakouskými. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 presne tak je potreba aby to bylo : - travnaty, rovny - ohraniceny, aby tam nejezdili jiny lidi - aby tam byl nejaky sport - aby to bylo vhodny pro deti - aby byly kvalitni chatky a socialky - aby nevadilo kdyz tam v noci budeme delat bordel - aby jsme se tam vesli ubytovanim i autama (zamberk treba nebude stacit na vice nez 150 aut asi) - aby to bylo nekde dosazitelne ze vse koutu republiky (zasadni problem, tady se proste nezavdecis) - abych tam mohl zajet to zkontrolovat, abych netahl vsechny veci 400 km tam a 400 km zpatky kdybych to mel delat podle sebe, tak je to za prahou nebo u liberce :D :D ale to je kravina, to nedelam pro to abych se potkal sam se sebou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 hmmmmmmm, u Liberce, to se mi líbí ale nechtěl bych jet z frýdku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ted mas u liberce orientacni rally tak doufam ze dorazis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Vážení přátelé značky Octavia, se Stanmarem se nyní dovolujeme zveřejnit datum plánovaného již třetího Clintova srazu na Lánech. Srdečně tímto opět zveme všechny zájemce, majitele vozidel Octavia I,II a III všech motorizací. Tak tedy kdy? III. Clintův sraz se bude konat v sobotu 13.7.2013 Kde? Tradičně opět na Lánech, privátní salónek hotelu Classic Parkování? Hotelový parking Classic Kde se sejdeme? Na benzínce "Benzina" v Novém Strašecí, na sjezdu z R6 směrem od Prahy. Benzina se nachází hned na začátku městečka proti obch. středisku Lídl. Pokud bude zájem, bude možné po obědě podniknout společnou projížďku na nedaleký hrad Křivoklát, kde je možná prohlídka a společné posezení ve venkovní restauraci pod hradem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zahyk Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Sakra, to se budu zrovna vracet z dovky...... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Ze by jsme také dorazili ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 jop můžete, alespoň poznáš nové tváře, všichni jsou v pohodě ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Pánové, termín srazu se neúprosně blíží, salónek je zajištěný a parkoviště čeká na vaše mazly :) Sobota 13.7. - Hotel Classic Lány od 12:00, sraz v 11:30 Benzina proti Lídlu v Novém Strašecí (na sjezdu z R6 od Prahy). V této souvislosti bych rád všechny požádal, aby potvrdili svoji účast na srazu (kvůli zajištění míst v salónku). Chápu, že bude doba dovolených, ale rád bych, abychom se opět sešli co v největším počtu. Plánujeme i ten společný výlet na Křivoklát, kde se dá v jedné restauraci sedět venku. Parkoviště je tam rovněž ;) Zdraví Clint 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Ahoj chlapi jedete někdo na tenhle sraz??? Já a Sejvi o tom přemýšlíme tak ať víme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 já tam jedu, už minule jsem tam byl. co potřebujete vědět? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 já tam jedu, už minule jsem tam byl. co potřebujete vědět? jinak kdo by chtěl jet z prahy, tak sraz v Praze : 10:30 až 11:00 http://goo.gl/maps/ipOim Bělohorská ul.,Praha 6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 nic zvastniho...jen zda tam pojede nekdo znamej z klubu... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 no domlouvájí si to na skoda homu, nevím jestli tam někdo přijede od tady tud, minule někdo říkal že přijede a nikdo nepřihlášený nepřijel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 fotečky s menší účásti díky okurkové sezóně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 (upraveno) Takže co tedy? IV. Clintův sraz Octavia Kde že? Opět na Lánech Přesně? Jak jinak, než v našem hotelu Classic, privátní moto salónek bude připraven Co auta? Samozřejmě, náš oblíbený privátní hotelový parking pojme všechny naše mazly Ok, a kdy? Sobota 19. října 2013, ve dvanáct v poledne přesně na parkovišti u hotelu :) Jak plně doufáme, účast bude lepší než na třetím srazu a doufám, že potkáme lidi, co na třetím srazu chyběli z důvodu dovolených. Čeká nás oblíbená točená kofola, dobré jídlo a skvělá zábava! Potvrzení účasti na srazu: (aktuální seznam účastníků) http://doodle.com/crqxyw6i9adwpdki Upraveno Srpen 6, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 (upraveno) 5. Clintův sraz Octavia(zatím registrováno cca 20 aut) Místo konání: Restaurant U Lípy, Krušovice privátní salónekhttps://goo.gl/maps/lYjir Datum konání: sobota 10.května 2014 Čas příjezdu: 12:00 hodinPřihlášky mě do soukromé zprávy. Zveme tímto všechny majitele a přátele vozidel značky Octavia všech generací. Parkování přímo před restaurací zajištěno, čeká na nás dobré jídlo, pití a příjemná zábava Program setkání(orientační a hlavně psán vtipne na stálé členy): 12:00 Příjezd účastníků, zaparkování mazlů do řady a focení 12:10 "Focení s Clintem" 12:15 Odchod na oběd 12:20 Slavnostní uvítací řeč pronese Stanmar, smát se bude Kokta 12:30-14:00 Oběd a pití dle vlastního výběru a peněženky každého účastníka 14:00-17:00 Volná diskuze na toto téma: - Benzín versus nafta - Lift versus myslivec - Bílá versus ostatní barvy - Koktův výklad všech výhod atmosférického motoru 3,6 V6 a spojky Haldex - Radiusův výklad všech jeho nových záručních poruch a jejich řešení - Další nezávazné debaty 17:00 Kódování vozidel s Koktou a Ozim Prohlídka vozidel a potrhaných kožených sedaček na voze Kokty 18:00 Nezávazný odjezd Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 to je za obcí/vesnicí Řevničov ? že bych se zkusil domluvit s partou z Ústeckého kraje aby se taky někdo dostavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 bohuzel se mi to kryje s akci u liberce :(( takze zase nedorazim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 (upraveno) šedo ano, zatím je přihlášeno cca 20 aut, ale je březen. https://goo.gl/maps/lYjir viktore termíny si domlouvají kluci, takže tak :( Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 ja vim chapu, bohuzel mi to nevyjde no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 To vypadá dobře.Když nebudu v práci tak dorazím :) Ještě musím domluvit s klukama s klubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Bydlím přímo na Lánech a tato akce mi utekla ? :D Jak je to možné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.