Přejít na obsah

Napárování Radia SWING na GSM III

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, potřeboval bych poradit a pomoct. Mám namontované handsfree GSM III a mám radio swing v autě ( octavia 2 FC 2.0 CR ) . Vše funguje na maxidotu ale rádio mně nepřepne zvuk do repro jakobych ho neměl zapojené.

Předopkládám že je ještě potřeba nakodovat samotné radio. Jednotku už mám nakodovanou, ale nepředpoládal jsem, že bude potřeba i radio. Proto se chci zeptat jestli někdo poradí jestli je to jen nakodováním a jestli je někdo od Brna kdo by mi to za nějakou úplatu udělal. Kabel jsem zatím nekupoval, na těch pár kodování co jsou , se mi to nevyplatí.

Díky moc s pozdravem Lukáš

Odkaz ke komentáři

To tady není nikdo kdo zapojoval handsfree na autoradio swing ? Potřeboval bych vědět co přesně který bit změnit ? Myslím že by to mohl být první a jestli je tu někdo kdo to dělal ?

Všechno funguje jen se prostě při sepnutí mobilu nepřepne zvuk do reproduktorů !

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes dorazila konečně diagnostika. Tak jsem to připojil a nic jsem nikde špatně nenašel.

Zkotroloval jsem i zapojení kabelů ( dle schematu originálních ) co vedou od handsfree k radiu. Vše ok.

Je to nejvyšší řada handsfree GSM III i s RSAP.

Zkoušel jsem jiný mobil to stejné.

Prostě všechno funguje jen radio se prostě nepřepne a zvuk ani zvonění nic nejde do repro.

V autě byl doddělávaný maxidot originál parovaný ve škodovce + dodělávany mulitfunknční volant. Je to octavia 2 2.0 2012

Vše jak jsem psal funguje jen ten zvuk. I maxidot vše správně ukazuje.

Tak se zeptám nějaký tip co by to mohlo být ? Jediný co jsem našel jako variantu je na radiu v kodování teď nevím myslím 2 nebo 3 Byte kde je možnost zatrhnout telefonní jednotky ( CAN ) . Když to dám a zkusím uložit tak to neveme. Jinak jsem nikde nic nenašel co by to mohlo ovlivňovat.

Jinak autoradio je to original co bylo v autě SWING

Nemáte nějakou radu co by to mohlo být ?

Díky moc za každou radu ahoj Lukáš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...