hrutek Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 (edited) Po delší době jsem se dokopal k tomu sem hodit fotky mého vozítka. Je to 1.9TDI, vyrobena v 06/2006, MR 2007, šedá Stone metalíza, výbava Ambiente + Stream MP3, DO centrálu, zadní stěrač a zámek zpátečky Construct. V současné době najeto cca 76 000 km, prům. dlohodobá sportřeba 5,4 l/100km. Vozítko jsem od r. 2008 začal lehce dovybavovat: - zadní parkovací asistent - kožený MF volant + kožený paket - Jumbo box + funkční paket - Maxidot RS - zadní repro - tempomat - chrom dekory v interiéru - sluneční clony - 17" alu kola Pegasus - koncovka výfuku + lišta nad SPZ - LEDky od Fattyho - xenony vč. nivelace + ostřiky - Climatronic + výhřev předních sedaček - HF BT - Audience - AUX - prahové lišty - chip -> 310 Nm, 142 k - ochranné folie Plánuji ještě dodělat vnitřní samostmívací zrcátko vč. dešť. senzoru + boční antireflexní zrčátka s osvětlením nástupního prostoru, RS pedály a vyměnit zadní sedačky za sedačky s lok. opěrkou. Na jaře spoiler 5. dveří a možná RS boční lišty v laku a RS nárazníky (to se ještě uvidí). Pár fotek ze září: Edited October 29, 2009 by hrutek 0 Quote Link to comment
Miles Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Hezký autí, akorát slovo "lehce" při dovybavování auta trošku nevhodné ne? :-) takovej seznam mám na několik let... 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Opravdu lehce dovybavené auto. To máš asi dost času a peníze nazbyt Opravdu hezké. 0 Quote Link to comment
sejvi Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Pekne... Koukam ze jsi i na zahrade lehce "dovybavil" sklenik. 0 Quote Link to comment
hrutek Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 Kluci díky. Penize na zbyt nejsou, stejně jako čas, ale ty věci jsem prostě chtěl až už z potřeby nebo že se mi líbili designově. Kačáky při koupi vozu nebyly tak jsem vzal Ambiente. Časem se něco ušetřilo, tak jsem dovybavil. Dovybavení mne vyšlo o dost méně než kdybych ty prvky výbavy měl při koupi vozu (např. cena za blbej tempomat v konfigurátoru 11 tis., měl jsem ho dodělanej za 1,5 tis.). Ten skleník a vše v něm mi nepatří, fotil jsem auto u přítelkyních rodičů 0 Quote Link to comment
luky Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 maš pěkny autičko :D 0 Quote Link to comment
Alessi Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Pěkný auti :D je vidět, že se toho nebojíš a ladíš ho jak o život 0 Quote Link to comment
Vladan Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Pekna octa...... 0 Quote Link to comment
Recommended Posts