Guest Tormen Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Nemáte někdo "xpl" nebo "lbl" soubor pro jednotku 1K0 937 087 (09-Elektrika) pro LCode. Nebo jsou stejné popisky (myslím umístení a význam Bytů) pro všechny jednotky? Mám totiž Octávii II s elektrikou z Faceliftu, ale přední světla jsou před FL. - Je to tak správně. Takže vzhled je 2008, ale diagnostikou kóduji 2009. Chci zapnout denní svícení přes mlhovky a mám strach že kódování neodpovídá předFL radám zde na fófu "bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v %" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 nemůžeš kombinovat kodování BSG s BCM! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tormen Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Mám BCM. Takhle ta oktávka vyjela z fabriky... Prostě mám FL interiér, budíky, Climatronik + vnější zrcátka a tím pádem i jednotky z FL. Ale starej předek a zadek... v zadu nejde o nic, jen design světel, ale v předu nemám denní svícení u mlhovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Čo máš vlastne za auto? Ak más elektriku už z FL, ale vonkajší vzhľad predFL, tak máš buď prelomovú RSu MR2009, alebo OII Tour. Ale keď píšeš, že máš Climatronic, tak to Tourka nebude. Ideálne by bolo, keby si vložil výpis z diagnostiky a napísal prých 10 znakov VIN kódu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tormen Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Čo máš vlastne za auto? Ak más elektriku už z FL, ale vonkajší vzhľad predFL, tak máš buď prelomovú RSu MR2009, alebo OII Tour. Ale keď píšeš, že máš Climatronic, tak to Tourka nebude. Ideálne by bolo, keby si vložil výpis z diagnostiky a napísal prých 10 znakov VIN kódu. JJ, mám přelomovou RSo 12.2008. Ten soubor jsem nakonec našel na Polskejch stránkách přímo k té jednotce "1K0 937 087" Ale raději bych alespoň EN protože překlad z PL to moc neodpovídá. Ale nouzově si s tím vystačím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eky Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 JJ, mám přelomovou RSo 12.2008. Ten soubor jsem nakonec našel na Polskejch stránkách přímo k té jednotce "1K0 937 087" Ale raději bych alespoň EN protože překlad z PL to moc neodpovídá. Ale nouzově si s tím vystačím. mam OII FL elegance 2012 a potrebujem nakodovat corner a zamykanie dveri pri rozjazde... lcode mi to nasiel ale na 1K0 937 086 a neviem ci je to ok (ci to sedi aj na tuto jednotku). Mozes mi poslat ten subor hoci aj v cestine? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.