135vas Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Prosím jen o vysvětlení co to je ..... na straně spolujezdze je pod autem zhruba v půlce podlahy jako radiátor, když běží motor je to teplé k čemu to slouží? Kolem hoho je plast který kreje podlahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Intercooler?Ale ten je před pravym kolem schovanej za plastem podběhu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Je to naftový chladič, ochlazuje naftu, která jde zpět do nádrže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
135vas Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Je to naftový chladič, ochlazuje naftu, která jde zpět do nádrže. aha, díky já jen že jsem si toho všiml až dnes a plast na tom není žádnej jen kolem toho, všiml jsem si že přez ten chladič jse takovej plechovej pás přivrtanej na plastový kryt a ten chladič na tom leží tdyž na něj zatlačím tak jde až k podlaze asi tam není nejakej šroub nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 poriadne skontroluj jeho uchytenie,lebo sa rád potom váľa po ceste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.