Přejít na obsah

Látka vs. kůže

Ladews

Doporučené příspěvky

Přemýšlím, že bych vyměnil svůj béžovej interiér na LaK ve světlé kůži. Jen nevím jestli si pomůžu co do pohodlí sedaček. Mají delší sedák a lepší boční vedení? Nebo je to jen klasika obalená v kůži? Neměl jsem možnost v LaK sedět takže nevím. Bratr má RS a nejsou špatné, ale žádnej TOP to teda není. Co myslíte? Jinak kdyby jste věděli o nějakých koncernech co jsou ve světlé barvě a daleko lépe se v nich sedí tak budu rád. :palec:

Odkaz ke komentáři

Ja som bezovu latku menil za svetle sedadla lak u OT II co sa tyka pohodlia tak som neaky velky rozdiel nepostrehol.Soferovu mam v elektrike a ta ma viac moznosti stelovania ako klasicka manualna.Vyhodou je ze sa nerobia flaky po kvapkach :-):-).

Nevyhoda v zine su chladnejsie a v lete sa na nych potis :-):-)

Odkaz ke komentáři

Tak na zimu mám vyhřívání to by až tak nevadilo ale v létě to je asi docela sranda :-) . A u OT II asi není až takovej rozdíl u sedaček není už základ je celkem fajn jen třeba tak hezky nevapadá ale u OT I je všeobecně známo, že obyč sedačky jsou docela hrůza, tak abych zbytečně nevyhodil peníze za něco co možná vypadá lépe ale jinak skutek utek :)

Odkaz ke komentáři

Kdybys nechtěl světlé sedačky, tak bych přemýšlel o nějakých z IV Golfa/Leona ... nějaký Recara, buď z GTI nebo úplně top z RS32 ... ale ty budou stát už asi balík

No na světlém interiéru úplně nelpím ale zase např. z Golfa IV nesednou tapce nic, takže jediná varianda je černá kůže což mě taky už napadlo. Na netu jsem našel krásné z celokoené ale za 20 tis. což je teda podle mě nehorázně moc i když teda sedačky jsou to krásné. Takže jsem si vyvodil, že nejschůdnějí by byla světlá kůže. :lool: Jinak ideální varianta: sehnat interiér z LaK černá kůže a k tomu dokoupit nějaké sedačky z Golfa nebo leona, taky v kůži. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...