Přejít na obsah

Srážka se zvířetem? – Co dělat: Srážka se zvířaty


Doporučené příspěvky

to umě to odneslo jen pravé světlo utrhla se parabol, ale sklo vydrželo podařilo se mi sehnat držáky na parabolu z jiného světla,tak sem světlo ještě opravil :huh::huh: jo takovej srnčí gulášek bych si taky dal :huh::huh: ale žádna neskonala aspon ne na mistě srážky ;)

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři

Mě jednou srazila srnka na kole.

Jednou jsme jeli na chalupě z hospody po cestě mezi lesem a polem. A po poli běžela malá srnka jedu a ona běží podél a najednou skok a skočila a narazila do mě z boku.

Dala si jí do rámu kola zadním kolem jsem jí ještě přejel zaklepala se a mrtvá. Ani jsem z kola nespadl. Ještě že mě netrefila do nohy to by bylo horší.

Odkaz ke komentáři

Kdysi kocku pres zada, cernou, chtela prebehnout, taxem ji prejel :huh: A ted vazne, fakt jsem ji prejel, ale nerad. Par ptaku, z toho jeden velehavran v Nemecku pri 180km/h na dalnici, nastesti to koupilo sklo v miste setkani se strechou, ale slupka strasna, a tesne se srnkama nescetnekrat, nastesti. A jednou nejakou krysu ci potkana v Chorvatsku, strhnul jsem to tak sikovne, ze to libove drnclo, ale samozrejme jsem ho prejet nechtel. S tatikem za volantem jsme trefili v Rumunsku cokla, ale musel to dostat tak v 10km/h, uz jsme skoro stali, ale zuchlo to pekne, byl velkej, ale odbeh :huh: No a k tomu tata vozralyho dedka na prechodu na Evropsky, nastesti si jen lehnul na kapotu a byl vodrenej...

Odkaz ke komentáři
Kdysi kocku pres zada, cernou, chtela prebehnout, taxem ji prejel ;) A ted vazne, fakt jsem ji prejel, ale nerad. Par ptaku, z toho jeden velehavran v Nemecku pri 180km/h na dalnici, nastesti to koupilo sklo v miste setkani se strechou, ale slupka strasna, a tesne se srnkama nescetnekrat, nastesti. A jednou nejakou krysu ci potkana v Chorvatsku, strhnul jsem to tak sikovne, ze to libove drnclo, ale samozrejme jsem ho prejet nechtel. S tatikem za volantem jsme trefili v Rumunsku cokla, ale musel to dostat tak v 10km/h, uz jsme skoro stali, ale zuchlo to pekne, byl velkej, ale odbeh :D No a k tomu tata vozralyho dedka na prechodu na Evropsky, nastesti si jen lehnul na kapotu a byl vodrenej...

 

 

čelní okno je fakt dost pevné :D mám to odzkoušené srnkou ;) lence se mi po něm přeběhla rána jak z děla ale vydrželo :palec:

Odkaz ke komentáři

já už si to ani nepamatuju. První bylo štěně jezevčíka, který seběhlo z chodníku do cesty. To mi bylo asi tak 14 a fotr mně pustil za volant :palec: Jel jsem asi 6km z Bohumína do Dolní Lutyně. Jsem se chtěl vyhnout, ale fotr zavelel "jeď". To byla jednak dobrá škola a druhak je mi ho chudáka líto, protože ve stejné situaci dneska bych ho zaručeně nepřejel, holt měl smůlu na málo vyježděného řidiče.

Pak zcela určitě pár koček, ze kterých toho většinou moc nezbylo, myslím asi jednoho zajíce, nějaké menší ptactvo, potkana(to krásně plesklo :D ) , srnku jsem svrnknul nárazníkem lehce do kebule, odběhla bez problémů, nebylo to veliký. Pak nějaký žáby. No a někdy asi před rokem jsem sejmul bažanta v letu, já jel kolem tak 130, překvapivě sklo vydrželo, kam ale odlítnul ten bažant, tak to nemám tucha, protože jsem ho nemohl najít ;)

Jinak se srážkám celkem dobře vyhýbám. Nejpikantnější byla velmi těsně minutá srážka s LOSEM!!! A nemyslím ten stírací, ale tu obrovskou severskou příšeru.

Možná, že jsem na něco zapoměl. Každopádně nikdy žádné auto nijak neutrpělo, i když to je často pěkná pecka.

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

tak já ještě Kadettem sejmul vlkodava. Nedalo se dělat nic, na silnici led, venku tma a mlha jako mlíko. Najednou tam stál. Vzal jsem ho ve 40 km/h světlem na žebra, úplně se ohnul kolem auta, ale zdrhnul a já urazil světlo a musel kupovat nový.

Kolega před lety ještě ve Š120 sejmul srnu. Srnčí dobrý, že? Moc rozbitá nebyla, tak jí naládoval na zadní sedadla a frčel dom. A ona se mu asi po pěti minutách probrala :) . Stihnul jen zabrzdit a utéct z auta. Musel pro myslivce aby jí střelil. jak vypadal vnitřek auta asi nemusím popisovat :P Jo a srnčí nebylo :D

Odkaz ke komentáři

Já zatím nic živého, ale už jsem trefil cca 8 kilovej železnej klín, kterej si dávají kamionáči pod návěs když ho odstavuji :P bylo to v noci a asi v 90, naštestí jsem neprorazil vanu a odnesl to ,,jen" intercooler turba, a narazník....byla to klika pač sem zastavil pul metru od svodidel :) auto jelo rovně jak saně, protože se mě bloklo pravé kolo, jak sem to tam zapasoval. No a ten zbytek mojeho intercooleru trefil týpek v BMW X6 co jel za mnou :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...