kenny Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Já osobne jsem srazil už 3 srnky 2 zajice minulej tyden málem kance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou kočku. Vběhla mi tam tak jsem jí obkrouhl jenže mi skočila pod zadní kolo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 VRAZI !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kakos Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Já jednoho kolaře a podle dechovy zkousky byl jak PRASE 2,35. Diky bohu jen odrenej. Ono ozralymu stesti preje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 nejhorsi je srazka s blbcem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Na to je dobré kvalitní havarijní pojištění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 VRAZI !!!! ;) [/quo doufám že sem si to už vybral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 divoky prase velky jako krava, nastesti sem ho nabral tak ze me prelitlo a vodbehlo a mel jsem jen prohnutej blatnik a svetlo trochu sklopeny, jinak v pohode nastesti, akorat bez ABS sem si odrovnal gumy komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 2 zajíce (jednou mi vyrazil mřížku v nárazníku a visela jen na jednom háčku) a jednoho bažanta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 zajíce, to bylo ještě prvním autem - stodvacítkou pak málem srnu - to sem jel po noční z práce a najednou vyběhla z příkopu, měl sem co dělat, abych dobrzdil.. křepelku, která mi vběhla za zatáčkou pod Rapida a asi před měsícem kočku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 jo a na Kozákově sem potkal jednu srnku hned 3x,jak jsem sjížděl dolů serpentiny tak ta mrcha to brala přes meze a pokaždý sem jí potkal na silnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Srnky jsem několikrát naštěstí ubrzdil. I když také srnčí není špatné. Z té kočky toho moc nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 (upraveno) to umě to odneslo jen pravé světlo utrhla se parabol, ale sklo vydrželo podařilo se mi sehnat držáky na parabolu z jiného světla,tak sem světlo ještě opravil jo takovej srnčí gulášek bych si taky dal ale žádna neskonala aspon ne na mistě srážky ;) Upraveno Říjen 27, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Mě jednou srazila srnka na kole. Jednou jsme jeli na chalupě z hospody po cestě mezi lesem a polem. A po poli běžela malá srnka jedu a ona běží podél a najednou skok a skočila a narazila do mě z boku. Dala si jí do rámu kola zadním kolem jsem jí ještě přejel zaklepala se a mrtvá. Ani jsem z kola nespadl. Ještě že mě netrefila do nohy to by bylo horší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 jeden hlemýžď to odnesl. Viděl jsem ho pozdě a nestihnul jsem ho objet. Takže mezi kolama a zabil jsem ho nárazníkem (nemoc snížených aut) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 1x srnka, nebo divočák (to spíše), fakt nevim, nešlo identifikovat, bylo to v noci ve 170 na dálnici, PP čtvrtka auta pryč, jet tehdy v FRS, tak nevim... Pak jedna žabička, chtěl jsem jí objet, ale ona zrovna skočila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Kdysi kocku pres zada, cernou, chtela prebehnout, taxem ji prejel A ted vazne, fakt jsem ji prejel, ale nerad. Par ptaku, z toho jeden velehavran v Nemecku pri 180km/h na dalnici, nastesti to koupilo sklo v miste setkani se strechou, ale slupka strasna, a tesne se srnkama nescetnekrat, nastesti. A jednou nejakou krysu ci potkana v Chorvatsku, strhnul jsem to tak sikovne, ze to libove drnclo, ale samozrejme jsem ho prejet nechtel. S tatikem za volantem jsme trefili v Rumunsku cokla, ale musel to dostat tak v 10km/h, uz jsme skoro stali, ale zuchlo to pekne, byl velkej, ale odbeh No a k tomu tata vozralyho dedka na prechodu na Evropsky, nastesti si jen lehnul na kapotu a byl vodrenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 jo, když jsme u těch ožralých, tak já chlapovi nalitýmu ve Smržovce s OII přes prsty u nohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Kdysi kocku pres zada, cernou, chtela prebehnout, taxem ji prejel ;) A ted vazne, fakt jsem ji prejel, ale nerad. Par ptaku, z toho jeden velehavran v Nemecku pri 180km/h na dalnici, nastesti to koupilo sklo v miste setkani se strechou, ale slupka strasna, a tesne se srnkama nescetnekrat, nastesti. A jednou nejakou krysu ci potkana v Chorvatsku, strhnul jsem to tak sikovne, ze to libove drnclo, ale samozrejme jsem ho prejet nechtel. S tatikem za volantem jsme trefili v Rumunsku cokla, ale musel to dostat tak v 10km/h, uz jsme skoro stali, ale zuchlo to pekne, byl velkej, ale odbeh :D No a k tomu tata vozralyho dedka na prechodu na Evropsky, nastesti si jen lehnul na kapotu a byl vodrenej... čelní okno je fakt dost pevné :D mám to odzkoušené srnkou ;) lence se mi po něm přeběhla rána jak z děla ale vydrželo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 to já mám jednoho ptáka,kočku,srnku a pak psa ten blbec běžel prostředkem a byl černej ráno,trochu jsem uhnul,víc jsem nestihl.odnesla to čirá 2dny stará mlhovka na GIII....jinak musím zaklepat nic a doufám,že u toho zůstane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 2x srnku v jednom tydnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 2x srnku v jednom tydnu šikovná holka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 pár zajíců, 2x srnku tu poslední jsem sejmul v r. 1996 když jsem jel prodávat vw vento měl jsem na blatníku důlek ve velikosti dvou pěstí ale naštěstí se to dalo zespodu vrátit zpět a rozleštit lak a kupec nic nepoznal :D a jinak sem tam nějaký ptactvo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 já už si to ani nepamatuju. První bylo štěně jezevčíka, který seběhlo z chodníku do cesty. To mi bylo asi tak 14 a fotr mně pustil za volant Jel jsem asi 6km z Bohumína do Dolní Lutyně. Jsem se chtěl vyhnout, ale fotr zavelel "jeď". To byla jednak dobrá škola a druhak je mi ho chudáka líto, protože ve stejné situaci dneska bych ho zaručeně nepřejel, holt měl smůlu na málo vyježděného řidiče. Pak zcela určitě pár koček, ze kterých toho většinou moc nezbylo, myslím asi jednoho zajíce, nějaké menší ptactvo, potkana(to krásně plesklo :D ) , srnku jsem svrnknul nárazníkem lehce do kebule, odběhla bez problémů, nebylo to veliký. Pak nějaký žáby. No a někdy asi před rokem jsem sejmul bažanta v letu, já jel kolem tak 130, překvapivě sklo vydrželo, kam ale odlítnul ten bažant, tak to nemám tucha, protože jsem ho nemohl najít ;) Jinak se srážkám celkem dobře vyhýbám. Nejpikantnější byla velmi těsně minutá srážka s LOSEM!!! A nemyslím ten stírací, ale tu obrovskou severskou příšeru. Možná, že jsem na něco zapoměl. Každopádně nikdy žádné auto nijak neutrpělo, i když to je často pěkná pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 já mám asi magnet na srnky dneska jsem to měl jen tak tak brzdil očima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 koroptev do praveho svetlometu, bohuzel, a nekolik malych ptacku, vse z dalnice. jinak nekdy je horsi narazit na dvounoha zviratka, zvlast pri parkovani, velkych parkovistich a na svetlech :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 srnka v 90ke, auto v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 za poslední dva týdny tři vrabčáky, nevim čím to .. jednou čelním sklem, dvakrát nárazníkem .. a jednou nějakou krysu nebo co to bylo, uhnul jsem a mezi přední kola se vešla ale asi nečekala zadní akorát to trošku buchlo :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 tak já ještě Kadettem sejmul vlkodava. Nedalo se dělat nic, na silnici led, venku tma a mlha jako mlíko. Najednou tam stál. Vzal jsem ho ve 40 km/h světlem na žebra, úplně se ohnul kolem auta, ale zdrhnul a já urazil světlo a musel kupovat nový. Kolega před lety ještě ve Š120 sejmul srnu. Srnčí dobrý, že? Moc rozbitá nebyla, tak jí naládoval na zadní sedadla a frčel dom. A ona se mu asi po pěti minutách probrala :) . Stihnul jen zabrzdit a utéct z auta. Musel pro myslivce aby jí střelil. jak vypadal vnitřek auta asi nemusím popisovat :P Jo a srnčí nebylo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Já zatím nic živého, ale už jsem trefil cca 8 kilovej železnej klín, kterej si dávají kamionáči pod návěs když ho odstavuji :P bylo to v noci a asi v 90, naštestí jsem neprorazil vanu a odnesl to ,,jen" intercooler turba, a narazník....byla to klika pač sem zastavil pul metru od svodidel :) auto jelo rovně jak saně, protože se mě bloklo pravé kolo, jak sem to tam zapasoval. No a ten zbytek mojeho intercooleru trefil týpek v BMW X6 co jel za mnou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.