Halbi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 (upraveno) Škoda Octavia 2 - 2.0 16V TDI 103 KW/ 140PS / 320NmMR 2006, najeto 254 000 km, auto v top výbavě - pouze sedačky nejsou v elektrice,Koupeno: březen 2012Úpravy: nová zadní LED světla, výfuk do roviny a milotec koncovky, nová BSG jednotka - nastavení corneru apod..., nový MF Face volant, Koupeny 18" kola od Passatu CC - Interlagos v černé barvě - nyní ve stříbrné s větším zrnem metal, nový sportovní vzduch. filtr, v motoru chip ze 103 KW/ 140PS / 320Nm na 136 KW / 420Nm, nové rádio Columbus, exteriér+interiér všechno osvětlení LED. upravená přední maskaOpraveno: Turbo, chladič, celá spojková sada, žhavící svíčka, EGR ventil,čepy řízení, homokinetický kloub, nové pneu na 18ky Další úpravy: nové rozvody, nové kotouče a desky Zimmermann, nakoupit prostředky pro zlepšení a konzervaci laku, pedály a nášlap RS, možná plastové lišty v mezi-dveřních prostorech, doladit spoluprací s MF Face volant a Columbusem, Opravit nebo koupit nová přední Xenon světla - buď nějak rozlepit, vyčistit, vybrousit a nalakovat nebo bych chtěl koupit světla od značky DEPO černá ale nejdou sehnat pro Xenon, masku z Face - do laku automobilu nebo někoho sehnat kdo by potáhnul pravým karbonem, možná folie na skla, opravit plastový kryt nad motorem - drnčí , opravit parkovací senzory - při sepnutí divně pípají a bliká tlačítko senzorů, u spolujezdce musím sehnat novou lištu nad kastlíkem - dříve jsem tam měl telefon a je vyřízlá :-/, dále chci na přední nárazník lízátko z Leon Cupra a novou řadící hlavici.. Katt-off :) Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem Halbi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Krasna chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Pěkná je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 pekna masina nech sluzi a poslucha akurat na ten volant bych dal ten chromovy usmev viac by ho zvyraznil inak je fakt peckova ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 (upraveno) A já si říkal, že mi ta kára a nick něco připomínají. :palec: Co ten duplex, jdeš do něj? Upraveno Květen 7, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 porad premyslim :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Krásný auto jen bych ten filtr dal pryc pokud mas rad sve turbo . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 I kdyz je kvalitne naolejovany ? Neveris tomu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Mas to pekne,fakt povedene ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 tož vítej to je dost ty tajnustkáři :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Děkuji Všem za Vaší podporu a za Vaše názory :) Vážím si Vás :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 TAky jsem tam dal tedkom vložku jinak moc pěkná, se divím, že jsis udělal vlákno až ted. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 ja ten K&N filtr mam 3 rok a vse vpoho,nevidim duvod proc by se melo dojebat turbo! ;-) lepe to tahne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Je to šik,chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) ja ten K&N filtr mam 3 rok a vse vpoho,nevidim duvod proc by se melo dojebat turbo! ;-) lepe to tahne ;-) Hmm placebo efekt vložka ti nepřidá ani jednu kW ale myslím si že u tebe toe Stejne jedno je jasný že když si někdo koupi zbytečné dráhy filtr tak ho nebude hanit ale je to už dávno dokázáno ze jen vložka je k ničemu musel by byt aspoň přímý kit sani a to všechno sladěno i soft. Princi nic proti tobě (ja jen aby jsi nezačal zase hned vulgárne nadávat) pokud chceš motoru opravdu prospět tak dávej originál filtr a men ho casteji uz original filtr ma velkou propustnost jinak nic nemam proti sportovním filtrům právě naopak aspoň je Prace :-D Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Jasne chapu,ale co se tam muze stat kdyz ten filtr je delany s hrubsiho materialu nez ten papirovej a zadrzi vetsi mnozstvi prachu a necistot?Ja to porad nechapu proc by se to melo znicit to turbo chipe?Jen se ptam bo jsem nenasel nikde od vyrobce ze by to melo vadit to by potom nevyrabeli ne?Muzes mi to zkusit vysvetlit ,proc se nici to turbo?Dik ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Hele chlape vem si sériový filtr čistý Samozřejmne a podivej se přes něj pak vem třeba to kn a uvidíš ten rozdíl jak bude přes kn krásné vidět už filtr od výrobce propouští docela dost tuším ze je to nějakých 96.4 % no a co se tyka škod mam dost fotek poskozenych lopatek kompresoru u turba at uz od nasatym vetsim kusem pres filtr a nebo pomalou destrukci jemneho prachu (lopatky jsou jakoby opiskovane ) kdysi byl pěkný srovnávací test výkonu vložky a přímého kitu sani v autosportuning kde na jednom motoru ktery byl na brzde menily filtry a pak delaly dynamicke mereni ... no a vlozky pridaly uplne hovno bohuzel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 hele Chipe, mrkni na toto, je to reálné, a tam i vidíš, že někdy levnej je víc než drahej. ted to nemůžu najít, ale drobné změny tam jsou, ale rozdohdně ne takové aby to šlo na 1. pohled podznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Rekl bych asi tohle , prijimam vsechny nazory, rad jsem vyslechnul chipmanna a jeho zkusenosti, ja teto znacce verim z toho duvodu,ze vim,ze je i na supersportech apod... a nedela neplechu :) Spise je problem jak je vlozka v airboxu ze se filtr prohyba a z boku je uplne volne misto pres ktere jde nefiltrovany vzduch..tim se to turbo dost rozbiji :( Moc dekuji za komenty a pripadne rad uvidim vase dalsi napady na zlepseni auta nebo zda nekdo s necim nema zkusenost - renovace svetel, kde sehnat za par penez listu u spolujezdce - karbon a dalsi a dalsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 prohyba? me se teda nic neprohyba ;-) a ja ho tam necham,mam ho tam 3roky a uplna pohoda!Takze za me k&n pecka! Na jaro a zimu ho vyperu a pecka!Zadnej problem ;-) Az se mi dojebe turbo a rekne mi nekdo bylo to filtrem dam ho pryc!Ale zatim ne e :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 pekna octavka vela stastnych km prajem a co chces polepit karbonom ?? nejak mi to uslo :D a s tym filtrom je to podla mna vec nazoru kto chce mat lepsi pocit z toho ze ho ma cerveny alebo zeleny nech ho ma ale dat za filtej 200€ a 5,50€ neni ocom tak dlho to auto nebudem mat aby sa mi to oplatilo cize ja som za papier aj keby ho mam menit 2x za rok inac mna by skor zaujimalo co na to vaha vzduchu alebo snimac cistoty vzduchu ma s tym niekto skusenosti ak to pusta vazne viac vzduchu musi to mierne rozhadzat aj tieto hodnoty a pokial je motor nastaveny ze si namiesa lajicky povedane liter nafty a 2 litre vzduchu tak keby mu filter prisune aj 10 litrov viac by si zobrat nemal ci sa mylim ?? ale len polemyzujem moc sa tomu nerozumiem tak to nechcem rozmazavat ale to je taky zdravy sedliacky rozum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Me to nedela nic!A za filtr jsem dal1200kc a origo koupis kolem 500kc takze aj tak usetrim,nevim kazdeho vec,ja ho tam mi budu a je na kazdem znas co tam kdo ma! ;-) o tom co kdo ma na aute a nema by tady bylo na milion let!! :-D Je to to same jak chip!Nekdo to propaguje jiny by to nechtel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 to je jasne a o tom by sa dalo zalozit nove tema :D a ta cena to mi tu jeden manik kedysi povedal od vtedy som sa o to nezaujimal a ja davam filtre MANN a mam ich po tych 5,50 cize to sa oplati zas mne aj ked to nieje OEM :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Jasne pane ;-) ale tak prece nejsme prymitivove tak se nebudem dohadovat o blbostech ;-) kazdy at si da na auto co chce on ;-) Az se mi dojebe turbo tak napisu do K&N a uvidime co ktomu reknou!A pokud se potvrdi co rika chip tak bych mel vysoudit od nich poradnej balik penez a meli by vsechny filtry co vyrabeji pro osobni uzitkova auta stahnout z vyroby! :-D Je tak? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 pěkná černoška, snad někdy uvidím i na vlastní bulvy a jak pokračuješ? nějaké další fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 (upraveno) Koupil jsem škrtící klapku u sání - už mě konečně nebude svítit motor :) Zítra jde na výměnu :) Sehnal jsem ji pouze za 800,- hodně legrační cena :) Také jsem objednal čističe na auto z detailingshopu celkem za 12800 - sleva - cena na 11200 :) Je toho hrozne moc :) a pojedu do Prahy k Rolbařovi a magnum67 na servis - doladění volantu a navigace - hlasová navigace apod.. pak rozvody,brzdy a vse co ma byt :) Jen musim nekde sehnat u spolujezdce za nejake dobre penizky listu - vzor karbonu :) Upraveno Červen 20, 2013 uživatelem Halbi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) Po týdenní akci posílám fotky - opraven a vyčištěn lak,nová přední světla, folie na oknech, funkční volant, nové lišty a plasty do interiéru, vzadu nový znak, krytky na kolech, nová klapka sání, nové pedály, plasty a lišty ( limited edition) a mnoho dalšího :) :) potřeba doladit : rozvody, klimatizace - vyměnit zničený chladič, vyměnit parkovacví senzor, nové brzdy - Zimmermann , natření plechů a třmenů brzd :) nový sportovní podvozek Vmaxx :) Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem Halbi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 krasna octicka co si mal s lakom ked si ho opravoval??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 delal jsem retus laku a pak cisteni laku - byl dost zaslej :) takze cisteni, clay, brouseni laku,lesteni laku, voskovani apod... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 aha tak to si sa s tym pekne vyhral na fotkach vypada nadherne ta cierna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.