pitopit Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Zdravím.Nejaký hajzel mi poškriabal oboje dvere z zadný blatník.Vie mi niekto približne povedať kolko by stálo prestriekanie?Mám striebornú svetlú metalízu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Počítej že si v lakovně vezmou 2000-2500 za kus, čili lak výjde na 6000-7500 Kč :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitopit Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Vdaka,mám radosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 (upraveno) Nemáš zač a tu radost ti věřím :( . Je ta rýha moc velká? Já mám taky poškrábaný dveře (rýhy jsou ale celkem tenký) a časem jsem si na to zvykl, ale pokud je to opravdu velká (tlustá) rýha, tak asi nezbývá nic jinýho než lakovat... EDIT: teď mě napadlo, že u vás na slovensku to možná bude ještě o něco dražší :( Upraveno Květen 9, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitopit Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 No nastastie až taká tlustá neni,je to urobene niecim tenkim.Drát alebo klinec.Mozno to aj ja necham tak,je to dost penazi za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 jsem na to úplně stejně, mám přes celou pravou stranu 3 škrábance od předních dvěří až do zadu... zaleštit to nešlo, tak se na to nemsím dívat ať mě to neštve...hold lidi jsou kur.. všude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.