Svačinkář Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Zdravim, dovolte my abych vám představil moji koktu. Zakoupil jsem ji roku 2012 od souseda a od té doby prošla změnou.Dle mě nemá smysl tu ukazovat co se všechno předělávalo ale udělám taký malí souhrn. :) Jedná se o motor typu ALH 66kw/90hp . Provedené úpravy a opravy. -- Motor -- Soft. by Michal Vojáček 98kw./318Nm. Sání K&N vložka airboxu EGR ( OUT ) - Power Pipe Kit Kat (OUT) - sportovní katalyzátor Trysky sprint 764 Bosch Podtlakové hadice Samco sport Silnější brzdový válec ATE -- Podvozek -- Sportovní výškově stavitelný podvozek TA Technix Zadní kotoučová náprava 232.mm Přední brzdy RS 312.mm 17" Škoda Spider 5.ks Pneu 225/45/17 Sportovní stabilizátor Puky z TT -- Interiér -- Měnila se stropnice za fungl novou bílou Origo rádio škoda symphony CD RS pedály Repro fusion s MDF redukcí Barometr GlowShift Tu je foto po koupi až po současnost :) Teď motor A moje oblíbené podvozkové komponenty Montáž kotoučové nápravy komplet po repasi No a disponoval jsem těmito alu koly A moje maličkost Konec dubna Takže asi tak, na tenhle rok mám ještě v plánu válcovou zkušebnu, chip ŘJ, jednhmotu a snad i celolak. Ač se to nezdá auto používám ke každodennímu ježdění ale i tak nepřesáhnu nájezd 10.000km za rok :) Ladění Nebo kdo by se chtěl detalněji podívat na provedené úpravy tak zde je cca 80% dokumentace :) http://svacinakr.rajce.idnes.cz/Octavia_projekt/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Aaaaa kolega z dieselpowerfora :) Auto vypadá parádně, a těch peněz určitgě nelituj, okta ti to stokrát vrátí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Moc pěkně poladěná octávka ! Držím Ti palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Parádní Octule Proč měníš podvozek, nejsi s Lowtecem spokojený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 S Lowtecem jsem spokojený nadmíru ale je tak tvrdý že se auto houpe jen na gumách a díky tomu nikdo se mno nechce jezdit :( Takže jsem musel zvolit kompromis kdy je sport a částečný komfort 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak pak Lowtec s nastavitelnou tuhostí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 To je už nad moje finanční možnosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak dneska proběhlo zvýšení chladícího účinku IC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Lowtec 9.2 byl fakt tak tvrdej? Me psal mato88, že je celkem komfortní, určitě víc jak AP a lowtec 9.1 říkal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 pěkná oktávka a pěkná barva, příprava na more power jo.To tam máš spíš rezonátor než katalyzátor ne?Ani nevím, jestli ten rezonátor nějak zlepší průchod u toho tdi,četl jsem o tom něco a každej říká něco jiného. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 U nás na stodůlkách ten lowtec moc komfortní neni. Vyhneš se jedný díře a chytneš dvě další. Mě ta tvrdost nevadí ale jak jsme psal že kvůli tomu se mnou nikdo nechce jezdit :( Petan.VUT : katík to fakt neni :D Je to trubka co má vevnitř spirálu a tvoří vír což má za následek rychlejší odvod spalin z motoru a jelikož tam neni nic co by ten dým brzdilo tak se ti rychleji roztočí turbo a jdeš líp do otáček. U mě ten rozdíl byl znatelný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Takže rezonátor :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 přesně tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Pekne si hrajes! Uz jsem ti na ni koukal na DPcku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Jojo, já jsem ho chtěl taky dávat, ale nakonec sem vykuchal KAT a vevařil do něj trubku.Rozdíl nevím, těžko říct.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Moc pěkný, docela sis vyhrál proč si se zbavil O.Z. kol byly moc pěkný i když spidery taky super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Najde se ochotný soustružník co my rozběhá stavítko na tlumiči ? Pár otoček jsem s ním udělal ale nemám na to vybavení. Praha - Radotín ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 co třeba p. Kasl??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Tak soustružník nakonec neni třeba. Nový majitel si podvozek opraví sám což je skvělí a mě odpadnul jeden rest Jinak chtěl bych poděkovat za ochotu pomoc až mě to překvapilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 není vůbec za co když můžu rád pomůžu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Co ty limecky? Budou nebudou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 chce za ně docela dost peněz a do toho my odešel aternátor tak uvidím. (V tom inzerátu se nebojte toho alternátoru. Je plně funkční jen sem koupil špatnou verzi) EDIT : kdyby měl někdo o něco zájem tak pište. Podspoiler je nový. neřezaný. Denně škrtám a než abych ho urval tak to radši dám dál. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18816&st=0#entry1369032 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Altík ti udělaj skoro na počkání v Radotíně ráno ho tam dáš a v poledne je hotovej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Myslim že v Radotíně to dělá servis pegas,ale repas my kluk nedoporučil. Tak jsem na netu našel za 900,- ale je na starý typ octavie. Tak jsem sehnal za 2500,- a ten starý snad dám protiúčtem. Ale dávat 4800,- za nový to ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 http://www.torn.cz/ Nevydím v opravě altíku zrovna tímto servisem nic negativnído. Za sedm let co s ním spolupracuji jsem neslišel jediné negativum . Jsou to opravdu odborníci na slovo vzatí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Zkusil jsem jim napsat co by stál repas, http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=117684 sice mám na pondělí domluvený tenhle altík Bosch top stav 2.500,- s tím že ode mě vykoupí ten co jsem koupil špatně ale jestli my udělají lepší cenu tak zkusím ten repas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Tak to sorry ,ale to je trochu na pytel za ty prachy ho na vraku koupíš a nemusíš dávat starej . PS. asi jsi stratil telefon :lool: :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Teď na to koukám že mám 3 nepřijaté hovory. ;) Byl jsem v dílně a dělal nástřik na tlumiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Tak jsem se právě vrátil ze zkušebny.Mohl sem mít 150HP ale už to nepobírala spojka tak jsme udělali kompromis na 134Hp a 318Nm. Bezpečný výkon. Bez kouře. Je to v podstatě soft. na míru za hubičku. Jen je zatuhlá regulace turba takže by bylo dobrý ho vyčistit a pak bude mít krásný náběh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Kolik to stálo ??? Mám pocit že jsem tuhle povalečskou mrchu už někde vyděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.