kocka87 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Hezky si hraješ. Máš to moc pěkný příští rok na moje auto musim taky šoupnout 312tky, vypadá to dobře :D na těch brzdičích máš komax? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Díky za pochavalu ;) jj, je tam komaxit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Já se jen ptam, pač mě každej od komaxu odrazoval, že prej nevydrží to teplo od brzd a já nevim co ještě, tak sem nemel odvahu a na auto patlal barvu přímo na brzdy. Ale podle mě je to stejně jen kec a ten komax tam v pohodě vydrží a když vezmu v úvahu, že se vypaluje při cca 200 stupních, tak asi něco snese. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 No zkusím to taky, jen co bych je sehnal tak bych třmeny změřil a nechal si něco epického navrhnout aby byly fakt top :D žádný cocacola nebo něco takového ale něco co fakt zaujme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Smog : Musíš mít ale málo paprsků ať ten bláznivý brzdič je vidět Kocka87 : Za ten komax dáš max. 120,- za brzdič včetně pískování. Takže máš za cca 250,- supr brzdy bez rzi a krásně nalakovaný a můžu jen potvrdit že ten komax něco snese. Jednu brzdu jsem brousil na dosedacích plochách 2hoďky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 jj já to taky nechával pískovat, to bylo skoro zadarmo, ale ta barva me vyšla na asi 500, ale tak zase jsem natrěl všechny brzdy dvakrát a jestě zbylo na druhý auto. Taky to vypadá pekně, ale ten komax se mi libí víc v tom, že udělá krásnej jednolitej lesklej povrch. Sem si takhle nechával dělat spidery do bílího komaxu a je to luxus, normální barvou by to asi nebylo tak pěkný. Jinak je fakt, že když se komax udělá poctivě, tak mechanickou odolnost má dobrou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Jen tiše závidět :))) kdyby mi to někdo udělal a nejlíp zadarmo, nezlobil bych se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Nuže kokta je poskládaná i odvzdušněná ale moc se tomu brzdit nechce :D Asi jsem lempl a pořád tam někde lítá vzduch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) A odvzdušňoval jsi přes VAG ? Já jsem to taky zkoušel bez něj, ale s VAGem to šlo znatelně líp Edit: Respektive nějaký ten vzduch tam pořád byl dokud jsem nevzal VAG a nespustil ABS čerpadlo. Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 V životě jsem neslyšel že by se brzdy odvzdušňovali přes počítač. Podle mě tam tam někde ještě lítá vzduch ale měl jsem málo brzdovky abych to ještě zkusil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Ovzdušňování brzdových systémů s ABS Jako první uvolníme ruční brzdu, povypínáme všechny spotřebiče v autě jako např. autoradio, vyhřívání sedadel, ventilátor topení, vnitřní osvětlení atd. Skontrolujeme stav hladniny brzdové kapaliny popř. Ji doplníme podle potřeby. Postup při ovzdušnení pomocí diagnostického programu VagCom (VCDS): 1.Připojíme kabel do diagnostické zásuvky. 2.Zapneme zapalování 3.Zapneme diagnostický program VCDS 4.Připojíme se do ŘJ 03 – brzdy 5.Po navázání komunikace vybereme 04 - základní nastavení 6.Zvolíme kanál 001 a stiskneme START! 7.Dále postupujeme dle instrukcí 8.Stlačíme brzdový pedál a držíme ho. Po chvíli začne „vrčet” čerpadlo ABS a pedál začne stoupat nahoru resp. Začne tlačit proti noze (pedál držíme pořád stlačený) 9.Program nás vyzve, abychom uvolnili brzdový pedál. Druhá osoba na ovzdušňovací ventil navleče průsvitnou hadičku, volný konec hadičky dáme do nějaké plastové nádoby, aby nám nevytekla vytlačená brzdová kapalina nazem, a uvolní ho. Ovzdušňovací šroub uvolní pouze na jedné straně! Např. Na pravé přední. 10.Klikneme na tlačitko "ZAP/VYP/dalsi". Ovzdušňovací šroub máme stále povolený. 11.Program nás vyzve, abychom asi 10 sekund počkali. Během těchto 10sekund se znovu rozběhne čerpadlo ABS. (ovzdušňovák je stále povolení) 12.V této chvíli nás program vyzve abychom 10krát stlačili a uvolnili brzdový pedál. Druhá osoba sleduje zda po čas stlačení brzdového pedálu jsou vidět v hadičce bublinky. Při posledním stlačení držíme pedál stlačený dolů až do té doby, než druhá osoba dotáhne ovzdušňovací šroub. Následně uvolníme brzdový pedál. 13.Po předchozí proceduře zkontrolujeme stav brzdové kapaliny popř. Ji doplníme, následně klikneme znovu na tlačítko "ZAP/VYP/dalsi". 14.V následujícím kroku se opakuje procedura v bodech 8 až 13, s jediným rozdílem že druhá osoba povolí a následně dotáhne ovzdušňovací šroub na dalším kole. 15.Následně se můžeme odpojit od ŘJ ABS. Tímto celá procedůra končí a brzdový systém máme nyní ovzdušněný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Hustý :) To jsem ani nečekal. No stejnak nemám kabel tak to pošlu klukum do servisu kde si stím určitě poradí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Pitomosti bych Ti sem nepsal Jen doplním, že ten návod jsem nesepisoval já, ale měl jsem ho od tehdy uložený v pc... ..už ani nevím zdroj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Možná bude brzy na prodej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Jaktoo ? Co se stalo ? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Chtěl bych pořídit něco silnějšího :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 A co je silnější? Včera jsem zas přemýšlel že by příští rok mohla být OII :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 chtěl bych 1.8T , Ale proběhla by jistá úprava výkonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak to by bola už trošku iná úprava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 no to už ale bude i trošku jiná spotřeba než máš ted u TDI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Ahoj, měl bych dotaz. V prvním listu Tvého vlákna jsi psal, žes měl na autě TT-čkové puky a teďka jsi dával klasiku. Nebyl jsi spokojený s TT-čkovýma ? Byly moc tvrdé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Nuže dneska se kokta prodala a tohle téma končí. Její místo nahradí 1.8 Turbo 20v. Ještě poslední rozlučkové foto. Promiň že sem neodpověděl Martin_TDi ale při prodeji jsem už nechodil na forum :) S tvrdýma pukama jsem by spokojený nadmíru ale při takovým snížení sem potřeboval pružné uložení aby to mělo trochu volnosti. Ty tvrdé se spíš prali s řízením :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Šťastný člověk co ji koupil :) Téma nemaž, prostě jen dál budeš pokračovat s jiným autem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Jsem si říkal jestli jste zvědaví co jsem nakonec pořídil :) Je to 1.8T 20v ale ostuda to sem dávat. Kluk tam měl nalepený křídla, karbonové folie všech barev, interiér jak když v něm vozil hlínu no hrůza to vypisovat. Tak hned den nato přišla ke slovu flexa, řezací struna, horkovzduška, pájka , gola a všechen možný vercajk co byl po ruce. Ale jedno klukovi upřít nemůžu, když jsem auto zvednul tak my padla čelist Tlumiče Lip gas tec spárovaný s pružinami HaR. Dávali se nový torpéda pod okno kryty motoru aero nasávače pod nárazník matice a plno šroubků co chyběli blinkry + žárovky Měnilo se za černý interiér + čištění kerchrem Barvilo se :) Čistilo a leštilo ještě víc :D Letovalo a opravovala se elektro instalace nová řadička - stará byla tuningová, měla 6 rychlostí a já tu 6-tku tam ne a ne dostat :D a pár věcí na co si nevzpomenu. Aby jste si neříkali koupil auto a už do něj sere peněz, nebojte zatím jsme dal jen 3500,- Plno věcí co sem uřezal či jinak odborně demontoval se prodalo :) Plno věcí je i na inzerátu. Koktu ještě čeká lak víka kufru, nový řemen, vlnovec převážení kol - teď tam jsou nacvakávací velmi profesionální. A pak se uvidí co dál. Bohužel nemám žádný fotky když jsem to přivez protože fakt ostuda to dávat na net. Tak se můžete podívat jak vypadá po týdnu práce. Všechno jsem opravdu nefotil tak omluvte výpadky v tématu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 zatím pěkně jedeš.. :) mužu se zeptat za kolik si pustil starou a tuhle koupil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 nelitujš že si měnil z nafty na benzin? a rozepiš se trošku, co je to za rok, nájezd atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tajná cena není :) Stará šla za 90.000,- a tahle byla za 50.000,- Tohle je taková nouzovka i když to nevypadá. Pořád si tak nějak dělám zálusk na subaru :D Rozhodně nelituju že je to benzin :) Jede to solidně. r.v. 2000 + - 250.000km klimatronik ABS okna a zrcadla v ele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Pěkné :) Takže to byl předface předtím jo? :) Tak nám ukaž jednu fotku po koupi jak to vypadalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tak, tak je to předface ale žádnou fotku nemám když jsem ji přivezl jen když se to předělávalo.Ale proslov mojí matky mluví za vše, cituji: Když jsem viděla co sis to přivez tak mě málem kleplo :D Pořád je to všechno rozpracovaný, plno věcí se shání a plánuje. Třeba origo tapec řidiče mám pořád na autě protože nemůžu sehnat černý :) Jestli někdo něco shání na koktu tak se koukněte na moji inzerci. Jsou tam samí sranda ceny :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23913&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.