p.dohny Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 čau, klasicky jsem chtěl smazat hlášku o servisu co mi vyskakuje na maxidotu "servis nyní" u starší octy žádný problém - klasický postup podržet pravé tlačítko, klíček a levým vymazat. Teď u druhé O1 2002 81kW jsem se dostal tam, že mi již nepíská po nastartování, ale když držím pravé hejble (na mazání km) a dám klíček do polohy, že zapne elektrika, tak to píše pořád "servis nyní". Tak nevím jestli jsem to vymazal a nebo se to jen nějak odložilo, podle všeho co jsem našel na netu by to mělo hodil servis a nějaké pomlčky pod tím. Nebo se to pak musí vymazat na Vagu? Ten samozřejmě nemám a musel bych do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Tak ještě jsem to natočil, aby bylo jasné o co jde.. video Fajn je, že to tam není po otočení klíčku, ale nevím jestli se to jen neodložilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Walker Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Vyřešil jsi to nějak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.