lumi Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 oukej ja motor potrebujem oplachnut len od soli a cestarskeho posypu takze to len nejak splachnem hadam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Květen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Jo, tak to ti stačí ta voda s jarem, já to vzal houbičkou ten největší humus a potom poutíral utěrkou z mikrovlákna + ten sprej nakonec. :) Jinak už sem asi vymyslel řadičku - z dvojkovýho supa vypadá docela dobře, narozdíl vod tý oktávkový je nějak tvarovaná a taky má hezčí hlavici, ta origo chromovaná kterou teď mám se mi vůbec nelíbí... http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kozena-radici-paka-5°-superb-ii Teď sem našel ještě toto: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/kozena-hlavice-radici-paky-5°-octavia-ii/192 Zdá se, že ta hlavice je úplně stejná jako u Superbu, je to tak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Jj je to tak, jsou naprosto identický 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Tak to je super, aspoň nebudu muset řešit rámeček a díru na construct :) Dále dneska proběhla montáž maxidot budíků :) Byl jsem u Vasi v Prostějově, cena byla dobrá - 3500 vč. budíků + mi ještě nakódoval corner u mlhovek a trochu poladil podvolantovku která nebyla úplně správně nakódovaná. Docela příjemně mně překvapilo, že to ukazuje aji teplotu oleje, to se hodí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Paradni ;-) mas nastavene aj protoceni rucicek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Jojo, hnedka se na to líp kouká :) Za ty prachy dobrý. A jo, ručičky vylítnou do maxima po otočení klíčkem, ale to možná nechám vypnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 ja bych to nevypinal je to parada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Vypnout?Tak to jsi prvni o kom vim,kazdy to chce nastavit a ja bych to taky nevypinal ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Jeste si to promyslim s tema rafickama :) Ono to na mne totiz dela trochu dojem jakoby to bylo rozbity :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 To ne to je blbost,kdyby to bylo rozbite tak se to nepohne :-D Jinak nadhera!I to BMW i kdyz takove nemusim ;-) At slouzi ke spokojenosti ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Já vím, že jsou vpoho, ale připadá mi to tak :D Ale nechám to (protočení), už jsem si na to zvykl :) A děkuju za pochvalu :) Jinak začal jsem přemejšlet o sedačkách z RSa, ikdyž sem tu oktávku kupoval s tím, že žádný větší úpravy provádět nebudu :D Chtěl sem se zeptat, je nějakej rozdíl mezi sedačkama z OII RS a OII RS FL ? Příjde mi, že poFL má akorát trochu jiný barevný kombinace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 tak FL přinesla kombinaci s RED prošitím alcantaru a celokožený černy s perforací... jinak lze tvy přešít za cca 23 tisíc a když chceš RS tvar tak je to o cca 4 tisíce dražší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Je tam FL logo RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Díky za info :) No, určitě se poohlídnu po nějakým použitým, 27 tisíc za přečalounění, tolik se mi do toho vrážet nechce... Primárně teda budu hledat poFL polokůži... Tímpádem asi nechám látkový tapecy, nechce se mi do nich vrtat - aby to pak nepovrzávalo a tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) polokůže má taky kožený tapece. Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Vím, vím, myslel jsem to tak, že se to nebude tolík bít, když dám polokožený sedačky. Kromě toho, vzadu mám švihadla a asi by byl trochu probém sehnat kožený tapecy s kličkama :D Ještě se zeptám, sedačky a případně tapecy, jsou záměnný z kombíka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 zadní ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Sedačky předpokládám...? Jinak všechno ostatní vpohodě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.