Přejít na obsah

Něco málo Tuningu

Doporučené příspěvky

Tak opět po malé změně dám pár fotek.

Dříve jsem psal, že kapota dostave prolisy a zamračení. Vše bylo skoro hotové, jen neco dokitovat, ale stala se chybčka. Nasazoval jsem xenonová světla a nedovřel jsem kapotu. Jelikož byla kapota karbonová, musel jsem vyřadit pijistku na kapotu, tak nebyla nijak jištěná. Poté se stalo, co již každý předpokládá. Kapota se otevřela za jízdy a odnesla to kapota, sklo a střecha :huh:

post-847-1256660450_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky všem. Ten flock je docela v pohodě. Mám ho přes tři roky a drží. Musí se sice dávat pozor, aby se do něj něčím nerejplo, ale jinak good. Jen loketní opěrka se trochu ošoupala, ale není divu. Neumím jezdit s oběma rukama na volantu a má za sebou 60000 km. Jen čistit se to může buďto jemným kartáčem na boty, nebo tím kartáčovím nástavcem na vysavač.

Odkaz ke komentáři

Tak radlice šílenost,ale už je dole, takže nemá cenu to nějak moc rozebírat...

Za mě bych teda ještě sundal ty zrcátka, který mě přijdou hroznej kýč a pořešil nějak jinak asi tu haupnu...Koncovku výfuku bych dal nějakou kratší rovnou zároveň s nárazníkem, to DTM mě moc nesedí.

Kola jsou naprosto super. Ty se mě moooc líběj.

Jinak samozřejmě auto děláš pro sebe a dle sebe takže je nejdůležitější jak se líbí tobě a aby jsi byl ty spokojen ;-)

Odkaz ke komentáři

Airbag to nema. Jelikož nepoužívam pásy, protože tátovi zachránilo život, že je neměl, tak by byl airbag nebezpečnej. Já vim je to 50 na 50 ale nějak se cejtim špatně, když se připásám.

S kapotou nevim co bych udělal, nějak se mi nechce řezat do toho plechu. A výfuk se objednal jiný.

Jinak dikes všem za názory :D

Odkaz ke komentáři

Zlute pruziny by take mohli byt KW... ;)

Jinak ti chci moc pochvalit audio.. nejspis mas kompletni slozeni od Lightning Audia.. :palec:

Jediny co se mi nepozdava je woofer ocalouneny do toho cervenyho koberce. V cernym by se mi to tam libilo mnohem vice.. Ale asi to hraje dobre..

Jinak k bodykitu se moc vyjadrovat nebudu.. z F&F jsem uz vyrostl davno... :D

Ty polepy jsou fakt strasny, kdyby si chtel vyrobit nejaky lepsi, byl bych to takovy dobrak a udelal ti nove.. :D

Odkaz ke komentáři

Pružiny jsou od KW. Jinak naskytla se mi příležitost dát aibrush na auto zdarma, jako reklama prvních třech aut. Tak jině polepy řešit nebudu, ale díky za nabidku. Na můj vkus se mi tyto polepy nezdají tak špatný, hlavne vím, že je neuvidím na jiném autě. Ale toť věc názoru, rozhodně ničí názor neodsuzuju a děkuji za všechny připomínky.

Audio je komplet Lightning Audio a rádio Pioneer. Koukal jsem ta tu tvou octu ataky to asi hraje :D

Z kompletního předělávání jsem se také již vyléčil, ale nechce se mi zase dávat celou octu do originálu. Vzhledově se mi docela líbí jak je a nechci do ní již cpát peníze. Dá se říct, že je to auto nepraktické, tak se šetří na nového Passata :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty kola vypadaji moc hezky! ty maj aspon siri tak 9 - 10" ne? Co na nich mas za pneu ze jsou tak do A... 215? 225?

Predpokladam ze to jsou 17".. jaky kola mas na zimu?? :palec:

Kola jsou ve předu 8x17 a v zadu 10x17, gumy 215/45 a 245/45. Kola jsou letní ;) Měl jsem 8x18, ale kvůli špatným cestám jsem pořídil 17ky. Žádná změna :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...