Přejít na obsah

Něco málo Tuningu

Doporučené příspěvky

Airbag to nema. Jelikož nepoužívam pásy, protože tátovi zachránilo život, že je neměl, tak by byl airbag nebezpečnej. Já vim je to 50 na 50 ale nějak se cejtim špatně, když se připásám.

S kapotou nevim co bych udělal, nějak se mi nechce řezat do toho plechu. A výfuk se objednal jiný.

Jinak dikes všem za názory :o

promiń, ale jako hasič z povolání mám na to jinej názor :palec: , já když vybíral 01, tak hlavní podmínkou bylo max. airbagů, tedy 4x :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Tak, zase malá změna. Včera jsem vymontoval powerbox PSI a nechal si přehrát soft. Přijde mi, že to jede stejně, ale míň to čudí. Snad jsem neudělal chybu :palec:

Přemýšlím ještě o tryskách, ale bojím se, aby mi vydržel motor.

to se nemusis bat tema tryskama tomu motoru jenom pomuzes kdyz mas najeto par ses tisic KM a jeste se ti zvedne vykon.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Tak zase po dlouhé době tady. Jelikož jsem byl vybodován za pásy, o kterých se tady mluvilo :) tak mám spoustu času si trošku poupravit autí. Bude změna podsvícení introše, dodělání výhřevu sedaček, oprava laku, a rád bych dal vertikální otevírání dveří.

Chtěl bych slyšet vaše názory, zda ano či ne. S podsvícením se nějak pořád nemohu rozhodnout. Asi bílá s červenýma ručičkama a vypínačema.

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Tak zase po dlouhé době tady. Jelikož jsem byl vybodován za pásy, o kterých se tady mluvilo ;) tak mám spoustu času si trošku poupravit autí. Bude změna podsvícení introše, dodělání výhřevu sedaček, oprava laku, a rád bych dal vertikální otevírání dveří.

Chtěl bych slyšet vaše názory, zda ano či ne. S podsvícením se nějak pořád nemohu rozhodnout. Asi bílá s červenýma ručičkama a vypínačema.

Co vy na to?

Trysky,podsvícení , dodělání výhřevu sedaček určitě ano. :)

Dveře nee :)

Odkaz ke komentáři

Radlice byl úlet s pořízením auta, pak jsem si uvědomil, že to není to pravé ořechové ;)

Trysky uz jsou v autě, jen doladit software. Podsvícení by mělo být do konce týdne a s výhřevem uvidím, jak to dopadne, spíše jak budu šikovnej :)

Ty dveře měly být spíš z praktických důvodů, když někde zaparkuju u hypermarketu, tak mam někdy problém vylézt z auta :)

Odkaz ke komentáři

Okta je strasne hezka ;) Jsem priznivec tuningu a ta barva a upravy k te Tvoji hodne pasuji :) takze za me palec hore :palec:

Jen s tema lambo doors . . . Nevim, ja bych je nedaval. Okta ma strasne velke (vysoke) a pomerne kratke dvere, navic ma ram, takze to vypada divne. Osobne si myslim ze dvere jsou spis jen na tri-dveraky a pokud mozno tak co maji dvere bez ramu :lool: ale je to jen muj nazor :)

Odkaz ke komentáři
A neni tam velka prodleva pri zapnuti dalkovych svetlech?

Prodleva tam je,ale není to tak strašné.Hlavně již v průběhu nabíhání to svítí jako žárovka H1.Při maximu to se žárovkou nelze vůbec srovnávat.

Při ztlumení před protijedoucím autem a znovu zapnutí je náběh téměř okamžitý.Bál jsem se,že časté startování pošle výbojky brzo do kytek,ale mám stále 1.pár a používám je jako by tam byly žárovky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...