Přejít na obsah

Parkovací senzory

Stickler

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

poněvadž se při čekání na auto nudím a již mimo nákupů též plánuji možnosti, napadla mě jedna věc:

Plánuji nákup neoriginálních senzorů Steelmate. Měl jsem je již na bývalé OII a ačkoli kvality originálních nedosahují, jsou velmi dobré, dostačující. Rozhodl jsem se tak proto, že je v bílé barvě seženu za cca. 1700,- Kč, zatímco zvýhodněnou cenu za sadu originálu + montáž mi Váša stanovil na 4800,- Kč, což už je na mě neúnosně moc v porovnání s užitkem (do 3500,- bych to ještě spolkl, ale takto už ne)..

Můj dotaz ale zní: Lze nějak připájet drát, vedoucí k "pípáku" tak, aby při zařazení zpátečky dělal pípavý zvuk v reprácích auta, nebo ne?

Netuším totiž, zda řídící jednotka určuje kmitočet tónu, či zda holt onen "pípák" svým měničem jiný zvuk nezvládne a dostává jen "elektrošoky". V tomto případě by asi spárování s měniči v autě možné nebylo, předpokládám..?

Předem díky za postřehy :pivo:

EDIT: kdyžtak prosím adminy o přesun tohoto dotazu do již založených vláken na stejné téma - nemám možnost příspěvek smazat. Před vytvořením příspěvku jsem nezkontroloval četnost výskytů a nechci zbytečně zakládat další duplicitní téma, ač s jiným obsahem dotazu.

Předem díky ;)

Odkaz ke komentáři

Docela přesně jsi to vystihl - auto bude, jako každá má Škodovka, služební :palec:

Pro své pohodlí a zábavu investuji i do služebáků, před odevzdáním zase vše sundám a prodám, nicméně tady mi ten příplatek asi za ten užitek nestojí. Dostal jsem ještě tip na jednoho místního člena, který je údajně nabízí za nízké ceny, ovšem ani tak tomu moc šancí nedávám

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...