Guest mirdis Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Ahoj lidi, můžete mi, prosím, poradit, potřebuji si udělat úpravu na tažném ( nejde už demontovat ), k tomu potřebuji svařovat. Bojím se, abych neprovedl nějakou hloupost. Můžete mi někdo poradit? Na starých škodovkách jsem odpojil baterii a bylo. Teď jsem majitelem octávky z roku 2000 s plnou výbavou. Prosím pošlete mi odpověď na mail helmir@centrum.cz. Díky moc, Mira. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Odpoj Kable + aj - od baterky a zvaraj!!!! Pozor na + kontakt abi sa ti nedotikal o karoseriu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 DP pise o odpajani vsetkych kostriacich bodov. No to je o drzku. Je to na Tebe ci to je nutne,alebo nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Ja když vařil vejfuk, tak sem nic nevodpojoval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Mě když mechanik vařil výfuk COčkem, tak neodpojoval ani baterku a nic se nestalo, jen byl líček ve vypnuté poloze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Ja když vařil vejfuk, tak sem nic nevodpojoval.. Ono záleži jak hodně šikovnj řemeslnik to svařování provádi.Mě když dělali duplex tak jsem vysloveně zakázal odpojení od baterie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.