mario33 Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Zdravím.Mohu Vás poprosit o radu.Při volnoběhu mě ukazuje vyšší spotřebu.Projevuje je to tím,že při rozjezdu je to normální a např.při zastavení na semaforech se mě to zdá divné když spotřebu mě to ukazuje např. 5L/100km.4ím by to mohlo být?Díky za rady. Je to totiž moje přvní auto tohoto typu 1.9 SDI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Úplně jsem nepochopil dotaz, ale při spotřebě 5l po městě bych byl jen rád. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Květen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Úplně jsem nepochopil dotaz, ale při spotřebě 5l po městě bych byl jen rád. :) No já to myslel při volnoběhu neboli na neutrál když stojím na místě.Např. na semaforech tak t ukazuje někdy i cca 6L/100KM mám totiž palubní počítač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Když auto stojí měla by se spotřeba (okamžitá) ukazoval v litrech za hodinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Ne u předface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak to je normální.. když na místo zastavení dojedu pod plynem, taky na ukazateli zůstane poslední hodnota (ukazatel aktuální spotřeby) a při dojezdu s vyřazenou rychlostí spotřeba nulová. Nebude to ale aktuální údaj, spíš nějaká moucha na ppc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Květen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tomu rozumým, ale mě zaráží, že se mě na palubním počítači ukazuje aktuální spotřeba i když třeba stajím na semaforech vyšší než by podle mého mělo ukazovat. Totiž kámoš má fabii 1.9 SDI a ukazuje mu to 0.5L/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 jenže ty mas starou ktera se na l/h neprepina a l/h není to samý jako l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 A dalo by se to nějak udělat aby mě to ukazovalo L/hodinu? A tedy když mě to třeba ukazuje na volnoběh např.: 5.1L/100km není to nějaký špatný parametr v ř.j, např. dávky paliva? A ještě jeden dotaz dá se nějak nastavit tovární parametry v ř.j. ? Je to tedy 1.9 sdi 50KW r.v. 2000. kde bych mohl sehnat všechna tovární nastavení pro ř.j.?To abych eventuálně je mohl překontrolovat. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) PC si pamatuje poslední údaj a ten zobrazuje. Prostě předface se nepřepíná na l/hod. Takže když já dojedu do křižovatky pod plynem a pak stojím na volnoběh, tak mi PC ukazuje klidně 8l. PS: jaký tovární nastavení? ŘJ má samoučicí program, takže se přizpůsobí podmínkám, jízdnímu stylu atd. "Tovární nastavení" uděláš leda, tak že na noc odpojíš baterii... Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.