RadimCep Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Měl jsem auto delší dobu odstavené a chtěl bych mu prostě po zimě dopřát trošku více péče než obyčejnou výměnu oleje. Jenže se ptám co všechno udělat? Určitě výměna oleje + filtru. Pak bych rád nechal vyčistit škrtící klapku a udělal výměnu svíček. Ale co dál ještě udělat? Nechci určitě dělat nějaké přetěsnování, myslím, že to zatím není potřeba. Jde mi o to, co prostě vyčistit/vyměnit. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Sam jsi si odpověděl :-D víc není třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Ještě by možná stálo za to zkontrolovat hladinu elektrolytu v baterce, pokud máš tu možnost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Díky za radu, ale baterku mám v plánu novou, ta stará už má život za sebou, je tam ještě původní z výroby... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.